Nagyon szörnyűek ezek a nevek?
Ariadné, Ariana vagy Arianna, Alba, Ida, Jáde, Jana (bár a víz miatt...), Verona, Véda
Tudom, nem megszokottak, de vállalhatóak, vagy már a nevetséges kategória? :/
(Lichtl a vezetéknév)
Szerintem ezek egyáltalán nem "szörnyűek", nem tudom, miért fújjognak rá ennyien.
Ezek közül talán csak a Jáde és a Verona nem tetszik annyira, a Jáde nem tudom miért, csak úgy egyszerűen nem szimpi, a Verona meg hát egy olasz város, nagyjából ezért nem szimpi annyira. De a többi tök jó szerintem.
Szerintem az Ariana helyett inkább válaszd az Arinát! :) Arina, szerintem szép név, Arinak becézhető. Fent van az én listámon is, de nem valószínű, hogy erre esik majd a választásunk, de azért rajta van :)
A többi nem tetszik, bocsi.
Szerintem szep, kulonleges nevek! Engem a tucatnevektol ver a viz; dehat nem vagyunk egyformak! :)
Olyat valasszatok, ami nektek tetszik, a csaladnak, baratoknak csak annyi dolguk van, hogy elfogadjak es megjegyezzek! ;) :)
Nekem mind tetszik!
Legjobban Arianna, Ida, Véda
Jól hangzik szerintem a Lichtl Ariana név. Bár szerintem a Lichtl Véda hangzik a legjobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!