Nagyon szörnyűek ezek a nevek?
Figyelt kérdés
Ariadné, Ariana vagy Arianna, Alba, Ida, Jáde, Jana (bár a víz miatt...), Verona, Véda
Tudom, nem megszokottak, de vállalhatóak, vagy már a nevetséges kategória? :/
(Lichtl a vezetéknév)
2013. júl. 11. 19:07
11/34 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszenek. :-) Vegre van fantazia, es nem holmi gyakori, elcsepelt neveket valasztottal. Mint pl a Zoe, kb harom ismerosom adta a lanyanak..... Ne torodj masok velemenyevel, a tobbsegnek ugysem tetszik majd. A parodnak es neked kell tetszen, a vezeteknevvel jo, ha osszecseng. Legyen batorsagod! :-)
12/34 anonim válasza:
Ezek nem szabályok, csak nem célszerű olyan nevet adni, amiben annyi mássalhangzó torlódás van, hogy egy lengyelnek is meggyűlne vele a baja.
13/34 anonim válasza:
nekem ezek közül az Ariana, Arianna és Jana tetszik, de a vezetéknévhez valóban jobb lenne magánhangzóval kezdődő név. ahhoz mit szólnátok, ha két nevet kapna a picilány, és így mindkettőtök akarata is érvényesül? egyébként egy Arianát látásból, és kissé hallásból ismerek, nagyon szép, vidám lány.
14/34 anonim válasza:
Az Ariadnénak szép a hangzása, de nem tudom elképzelni névként. Az Ariana, Arianna, Alba nem tetszenek. Az Ida egyáltalán nem megy a vezetéknévhez. A Jáde, Jana is fura. Nekem a Verona tetszik, a Véda meg olyan semmilyen. De egy ilyen vezetéknévhez én is egyszerűbb nevet adnék.
15/34 anonim válasza:
Nekem ezek közül az Alba és a Véda tetszik, a többi kevésbé az én ízlésem.
16/34 anonim válasza:
Nekem az Alba tetszik- Lichtl Alba - elég különleges.
A Zoé számomra is nagyon tucat.
és az egyszerű nevek közül mondjuk a Lichtl Anna? az meg majdnem úgy hangzik mint a L. Alba.
17/34 A kérdező kommentje:
Párom húga Anna, ezért nem azt adjuk. Pedig tetszene is.
2013. júl. 11. 19:45
18/34 anonim válasza:
Lichtl Ida Ariana. Nagyon szép.
19/34 anonim válasza:
18-as! Pont ez jutott eszembe.! Szuper nev! 11-es voltam. :-)
20/34 anonim válasza:
Az Alba és az Ida is gyönyörű, nőies név. A vezetéknévhez szerintem az Ida lenne a legjobb választás.
Nekem a Véda is tetszik, de a Lichtl Véda nem lenne az igazi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!