Hogy hívják a gyermekedet? Hány éves? Milyen nevek tetszenek?
Nekem 4 gyermekem van:
Melinda-10 éves
Martina-8 éves
Péter-5 éves
Nárcisz-2 éves
Tetszik:
lány-Erzsébet, Réka, Zsófia, Viktória
Fiú-Balázs
32/N.
3,5 éves lányom neve Kíra, második lányom 3 héten belül fog megszületni, őt Viviennek hívják majd.
Tetszik még a Regina, Molli, Maja, Tamara, Zalán.
Adrián - 16 éves
Johanna - 13 éves
Veronika - 8 éves
Tetszik még az Ádám, Eszter, Balázs, Viktória, Etele, Atilla, Anna, Adél, Dóra
Kislányom Kira és 3 éves.
Tetszik még
lány: Gréta, Nóra, Liza
fiú: Gergő
Marcell 6 éves
Szabolcs 4 éves
Levente 11 hónapos
Há dikkmán hogy nyajjam ki a buládot! De szíp nevek! Maj mingyá mondom a kisjányomnak pamélának mer most várrandójas a 5dik pujával. Lehetneja a kis büdöss kúrvva mongyuk melinda martina vagy nárcisz :D de ez e a péter e borzalmas má ne is haraguggyá.... ne bassszá máki szegén gyerekkel!!!
Nekem van 4 jányom a paméla a eszmeralda a dzsesszika meg a dzseniffer meg van 6 fiam a rómeó a nintendó a hozzéármamdó a májküldzsekszon a bobijujing meg a dzsordzsó de azmá megfogg hóni mer rákos a bal heríje hogy egyem meg szegínyt há én belehalok ha mehhó!! :'(
Meg van 10 vagy 12 unokám má nem tudom.... tegnap itt vótak a huanmigel a maricsuj a huaníta meg florenszíta! na nőkik mejjegyezztem a nevűköt <3<3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!