Te szoktad úgy érezni, "hogy én miért nem a Huffnágel Pistihez mentem feleségül"?
Most olvastam a kommented. Nálunk egymással gondunk soha nem volt. Anyagi gondjaink azonban annál több!! Soha nem fordult meg a fejemben,ilyenkor,hogy mi lett volna ha... de most végig zongorázom: ha azzal maradtam volna,akit nagyon szerettem,de valamiért szakítottunk- magam sem tudom igazán miért,még fiatal voltam,talán ez volt az oka- akkor x idő múlva hoppon maradtam volna,mert egy alkoholista,k.vázós,saját háza sincs,apuciék pátyolgatják még mindig,és már több mint 30 éves. Ahogy én tudom,carrá égette magát többször is a bulikban.
Igaz,most távol vagyok a családomtól és csak ritkán tudunk menni,de a Párom hihetetlenül kitartó- mondjuk lehet szerepet játszik benne az is,hogy Én MINDIG mellette álltam,akár mekkora hülyeséget is csinált,aminek nagy kárát láttuk anyagilag,akkor is mellette álltam,nem hibáztattam. A tökéletes ellentéte "elődjének". Mindent megtesz amit tud... Bár külső szemmel idegbetegnek tartják (soha nem ütött meg senkit!! csak hamar méregbe gurul,ilyenkor piszok hagos tud lenni :-) eldobja ami a kezében van),de nekem Ő a tökéletes Pár és a gyerekeknek sem lehetne tökéletesebb apja :-)
Hülye lennék ezt a car,mégis nagyon jó életet még csak gondolatban is lecserélni :-)
Én ugyanezt érzem amit Te Kérdező!!!
Milyen fura az élet..
Nagyon ritkán, néhány pillanatra ezt érzem...:D Amikor például indulóban vagyunk, én és a gyerek már felöltözve állunk az ajtóban, apuci pedig "Jó, megyek!" felkiáltással azért még megnyitja egy alkatrész hirdetését az adott oldalon... :D Ezzel tud a legjobban "felhúzni", a tötyögésével. Akkor 15 másodpercig puffogok, "Miért mentem én hozzá?!" típusú kérdéseket teszek fel magamnak, azután lenyugszom, és ugyanúgy imádom, mint fél perccel korábban.:) Soha nem találtam volna még egy olyan embert, akit az ilyen kis idiótaságaival együtt ennyire tudok szeretni, és aki szintén így van velem, mert belátom, hogy én sem vagyok könnyű eset. Biztos vagyok benne, hogy neki is vannak hasonló gondolatai, amikor nyávogok a szobából, hogy "Csinálsz egy kávééét?".:D De mindig mindenben kitartottunk egymás mellett, pedig voltak húzós helyzetek. Voltak másabb beállítottságú barátaim annak idején, akikre nem kellene várnom induláskor, de soha nem éreztem még azt, hogy jobb lett volna, ha mellettük állapodom meg. A lányom imádja az apját, ez kölcsönös, én pedig mindkettőjüket. Egy Huffnágel Pistiért nem adnám.:)
Csak az a rohadt tötyögés ne lenne...:D
Én mondani szoktam ezt a férjemnek, de komolyan gondolni nem. :)
Egyik exemre sem gondolok nosztalgiával (persze a „fiatal, szabad éveimre” idpnként igen, de nem egy-egy pasi miatt), örülök, hogy a férjemmel lett gyerekem, nem velük. Még akkor is, ha van köztük olyan, akiről tudom, hogy több pénze volt/van, hiszen csak az számít, hogy emberileg milyen valaki (mármint nekem ez számít).
Hát visszanézve az exeimet,örülök,hogy nem velük fordult komolyra igazán a dolog,hogy nem velük van közös gyermekem,így nem érzem hiányát Huffnágel Pistinek :-)
A barátnőm már viszont nagyon is,mert elég rosszul választott,sajnálom is ezért.
A férjemet elfogadtam minden hibájával együtt és szeretem,mert jó ember és szeret minket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!