Te szoktad úgy érezni, "hogy én miért nem a Huffnágel Pistihez mentem feleségül"?
Neeeem :D Aranyos kérdés, eszembe jutott a mesefilm.
Amióta megvan a kislányunk, azóta még jobban imádom, pláne amikor látom őket együtt játszani. Most pocakban a tesó, és egyenlőre nem érzem ezt.
Bár sajnos az ember nehezen találja meg a párját, így lehet 10 év múlva már én is másképp gondolkodom, de jelenleg 7 év alatt ezt még nem éreztem.
Ezek szerint a Te fejedben megfordult?
Nem. Három gyerekem van, 5, 3 és 1 évesek. Szeretem az életünket, pont azt kaptam, amit akartam. A férjemnek vannak ugyan hibái, de kinek nincsenek? Igyekszem elfogadni olyannak amilyen, ahogy ő is ezt teszi velem. Rendben van a házasságunk, kisebb vitáktól eltekintve boldogan élünk.
A gyerekeim imádnivaló kis szeretetgombócok, én tényleg boldog vagyok azzal, amim van. :-)
Szerencsére nem! Igaz, nem vagyunk házasok, de van gyermekünk.
A kislányunk még jobban összehozott minket! Előtte azért voltak gondok.. Külön is mentünk, de mára minden rendeződött köztünk, és boldogabbak vagyunk, mint valaha. Remélem, ez nem lesz másképp az évek előre haladtával..
a mi életünk most nem a legjobb, meg szokott fordulni a fejemben hogy ha az ex-em vett volna feleségül micsoda jómódban élhetnék...
de ránézek a gyerekeimre és mindenért kártótolnak, de azért az élet minősége nem mindegy
szoktam néha, főleg mikor lemegy a boltba /50 méter/ és egy óra múlva jön vissza
meg amikor tötymörög
Mennyi ideje vagytok együtt a pároddal? És mennyi idős a kislányotok?
A pénz nem minden, de igen sokat számít hogy megtudod e venni a napi 1 túrórudit a gyereknek, és magatokra tudsz e főzni...bizony nállunk is vannak ilyen gondok, de ahogy este haza jön a párom, megöleljük egymást, és az a pár perc kikapcsolja ezt a "pénznélküli sz@r világot" akkor csak a mi kis családunk van. :) És ez az amit nem lehet megvenni!
Nem! igaz még házasok sem vagyunk,de már jó ideje együtt élünk,4 gyermekünk van.
Nagyon szerencsés vagyok,hogy a Párom mellett kötöttem ki:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!