Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Te szoktad úgy érezni, "hogy...

Te szoktad úgy érezni, "hogy én miért nem a Huffnágel Pistihez mentem feleségül"?

Figyelt kérdés
olyan válaszoljon, akinek már van gyereke is
2013. júl. 10. 13:59
1 2
 1/17 Kerria ***** válasza:
100%

Neeeem :D Aranyos kérdés, eszembe jutott a mesefilm.

Amióta megvan a kislányunk, azóta még jobban imádom, pláne amikor látom őket együtt játszani. Most pocakban a tesó, és egyenlőre nem érzem ezt.

Bár sajnos az ember nehezen találja meg a párját, így lehet 10 év múlva már én is másképp gondolkodom, de jelenleg 7 év alatt ezt még nem éreztem.

Ezek szerint a Te fejedben megfordult?

2013. júl. 10. 14:04
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én szoktam. Próbálom elképzelni, hogy milyen lenne most az életem, hol laknék, viszont örülök, hogy így alakult a 3 éves lányom nem adnám semmi pénzért...
2013. júl. 10. 14:04
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Három gyerekem van, 5, 3 és 1 évesek. Szeretem az életünket, pont azt kaptam, amit akartam. A férjemnek vannak ugyan hibái, de kinek nincsenek? Igyekszem elfogadni olyannak amilyen, ahogy ő is ezt teszi velem. Rendben van a házasságunk, kisebb vitáktól eltekintve boldogan élünk.

A gyerekeim imádnivaló kis szeretetgombócok, én tényleg boldog vagyok azzal, amim van. :-)

2013. júl. 10. 14:05
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Szerencsére nem! Igaz, nem vagyunk házasok, de van gyermekünk.

A kislányunk még jobban összehozott minket! Előtte azért voltak gondok.. Külön is mentünk, de mára minden rendeződött köztünk, és boldogabbak vagyunk, mint valaha. Remélem, ez nem lesz másképp az évek előre haladtával..

2013. júl. 10. 14:07
 5/17 A kérdező kommentje:

a mi életünk most nem a legjobb, meg szokott fordulni a fejemben hogy ha az ex-em vett volna feleségül micsoda jómódban élhetnék...

de ránézek a gyerekeimre és mindenért kártótolnak, de azért az élet minősége nem mindegy

2013. júl. 10. 14:11
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Néha nekem is van ilyen érzésem, de hamar elmúlik :D
2013. júl. 10. 14:27
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Én még soha nem bántam meg, hogy a férjemet választottam. Fantasztikus embernek tartom. Senki más nem érhet még a nyomába sem! Nagyon szerencsés vagyok, és tudom, hogy ő is így érez :)
2013. júl. 10. 14:39
 8/17 anonim ***** válasza:
65%

szoktam néha, főleg mikor lemegy a boltba /50 méter/ és egy óra múlva jön vissza

meg amikor tötymörög

2013. júl. 10. 14:39
 9/17 anonim ***** válasza:
87%

Mennyi ideje vagytok együtt a pároddal? És mennyi idős a kislányotok?

A pénz nem minden, de igen sokat számít hogy megtudod e venni a napi 1 túrórudit a gyereknek, és magatokra tudsz e főzni...bizony nállunk is vannak ilyen gondok, de ahogy este haza jön a párom, megöleljük egymást, és az a pár perc kikapcsolja ezt a "pénznélküli sz@r világot" akkor csak a mi kis családunk van. :) És ez az amit nem lehet megvenni!

2013. júl. 10. 14:40
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem! igaz még házasok sem vagyunk,de már jó ideje együtt élünk,4 gyermekünk van.

Nagyon szerencsés vagyok,hogy a Párom mellett kötöttem ki:-)

2013. júl. 10. 14:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!