Meg lehet menteni a házasságot, ahol nincs semmi segítség és így a szülők soha nincsennek kettesben?
Borzasztóan megromlott a kapcsolatunk. Állandóan hol a gyerekek miatt veszekszünk, mert állandóan van valami hiszti, hol a pénz miatt, mert nehezen folyik be a fizetése, alig tud fizetni a munkahelye.
Délelőtt elmegy, hajnalban jön 6x egy héten. Eltávolodtunk egymástól, szinte már gyűlöljük egymást. Én hulla fáradt vagyok, mindent én csinálok, még a banki ügyeket is. Fáradt vagyok. Nagyszülők nincsennek, legalábbis nem érdeklődnek az unokák iránt, tegnap írtam nekik, megsértődtek, elküldtek az anyámba, hogy hogy képzelem, hogy utasítgassam őket, hogy unokázzanak-pedig pusztán segítséget kértem, leírtam így a tényeket. Após és az új fiatal nője teljesen elzárkóznak, pedig közel laknak, gazdagok. Én anyukám ritkán átjön 70 éves és nyáron vidéken lakik.
Napi szintű a vita, veszekedés. Mitévő legyek? Kettesbe még beszélgetni sem tudunk, folyton hangzavar van nálunk. Tiszta őrület.
3 gyerekünk van, legnagyobb 4,5éves.
Elválnátok vagy hogyan tovább?
Fizetett segítségre nincs pénzünk, alkalmanként a 3 gyerekre 4-5 e ft lenne.
370ezerből ha nem telik heti 2-3 óra bébiszitterre,akkor ott baj van.
Mire megy el ennyi pénz?
Bébiszitter,lefejed a tejet,akkor a kicsit megeteti,te meg kézenfogod a férjed,és elmentek valahova,ahol nyugi van,leültök,és megbeszélitek a dolgokat,mert ez igy nem oké.
370 e ft:
folyószámlahitel havi 10.000ft
mosógéprészlet: 9.000ft
autó most olajcsere volt, kisszervíz: 30.000ft, jövőhóban a féket kell kicserélni,
kötelező, casco 6.000ft,
benzin: 5.000ft
gyerekek kaja, gyümölcs, gyümölcslé, játék, pelenka, tisztálkodás, ruha, ovi: átlag a 3 gyerekre: 50-60.000ft
lakás bélet/részlet: 60.000ft
lakás rezsi télen: 80.000ft, nyáron 50.000ft,
dm tisztálkodó,takarító nekünk: 10.000ft
macska alommal: 10.0000ft
kaja: 80.000 - 100.000ft, mivel színhúst eszik, igénye az van, minőségi kaja, téliszalámi és ilyesmik.
esetleg nekünk ruha, cipő átlag havi: 10.000ft
bérlet: 10.000ft
De ezekbe ne menjünk bele részleteibe, mert ezek így vannak megkötve, így vannak szokva, arról nem beszélve, hogy mivel szerintem ő nem is akarja, hogy mondjam neki, hogy 1 hétig nincs téliszalámi, mert bébiszitter kell?
ő nem partner.
most 10-e van, mindösszesen 50.000ft-ot hozott, amiből ugye ma vissza kell tenni 20.000ft-ot. szóval nem tudom, hogy hó végéig hogy lesz ebből 200.000ft-os fizetés. Amikor jól ment a kocsma, akkor hozott ennyit.
Itt nem kell beszélgetni.
Válj el.Semmi értelme beszélgetni. Ő egy kocának néz te meg gyűlölöd, nincs miről beszélni.
170 Ft-ból kocsi nélkül valahogy meglehet élni, aztán visszamész dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!