Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért függ ennyire a szülőktől? Csináltuk már, de csak ha elmentünk valahova kettesben. Egyéb esetben a szülők miatt nem.
Nála nincs valami rendben. Ezt sajnos egyértelműen kijelenthetjük.
Ha betelt a pohár mondd meg neki. Ha nem használ hagyd ott.
Egyébként már az furcsa, hogy 20 évesen tiltják neki a szexet... Ez felettébb furcsa. Túl furcsa. Gondolom nyomottak a szülei és ez átragadt a lányra is.
Sajnállak egy kicsit, de nem késő még lépni, ha úgy adja ki a dolog.
25/f
Nem vallásosak? Mert ha így van, akkor könnyen el tudom képzelni, hogy amikor a szülei közelében van, nem engedi a lelkiismerete (házasságon kívüli szex nem helyénvaló például a keresztényeknél)...
Ha szereted, legyél még türelemmel és próbáld vele megbeszélni. Mondd el neki, hogy neked milyen szenvedés ez, és találjatok ki együtt valamilyen megoldást! Ha túlzottan letámadod ezzel a témával, azzal csak neki is még nagyobb szenvedést okozol (lelkifurdalás, szomorúság), hiszen te mondtad, hogy ő is szeretné - ha pedig így van, akkor valószínüleg nem tud mit csinálni azzal, hogyha közlöd vele, hogy te is szeretnéd... Próbáld meg kiszedni belőle, hogy mi lehet ennek a problémának az oka, kérd meg, hogy legyen veled őszinte és ne csak kifogásokat mondjon. Akár azt is bevallhatod, hogy szeretnéd mindig elvinni szállodába, de nem teheted. Ha látja, hogy őszinte vagy vele, akkor ő is az lesz veled! Türelmes és tapintatos legyél. Ezt együtt kell megoldanotok!
Az a gond, hogy addig bele se ment, és azért is vártunk 1 évet, amíg a szülők nem mondták azt, hogy egyefene. Nem rajongtak érte, de legalább nem ellenezték már. De csak is úgy, hogyha senki más rajtunk kívül. Pedig mondtam neki, hogy úgy még izgalmasabb, ha bármikor ránk nyithatnak. Nem értékelte...
Akárhányszor próbáltam beszélni erről vele, a válasz: "Tudod, hogy nem szeretem ezt a témát!"... és, hogy érzelmileg zsarolom azzal, hogy felhozom mindig ezt.
Nem, abszolút nem vallásosak.
Volt olyan, amikor próbáltam beszélni vele, hogy a vége az lett: "oké, ha neked ez ennyire fontos, akkor keress más lányt, és hagyj el"... ettől nekem lett lelkiismeretfurdalásom, hogy basszus én csak erre tudok gondolni?! nem is hoztam fel egy ideig. Soha nem letámadom, mindig puhán próbálok beszélni erről, de mindig az a vége, hogy megsértődik... Én meg kezdek a falra mászni ettől :S viszont nagyon szeretem!
20 évesen szülői beleeggyezés kell, hogy lefeküdjön valakivel?? Mi közük van egy felnött lány szexuális életéhez a szülőknek??
Szerintem is állj a sarkadra és mond meg neki, hogy igenis az a normális ha a sex is a kapcsolat része (mert elég nagy szerepe van a sexnek minden kapcsolatban) és Te ezt ennyi idősen igényeled is. Ha nem akarja akkor hygad el...nincs igy értelme járni, hogy mindig Te vagy a hibás, amikor az Ő gondolkodásával van a baj. Ha megengedsz egy személyes véleményt, én már rég elhagytam volna.
22/f
hát akkor igazán türelmes vagy vele... nem értem ezt a lányt, ennyire függ a szüleitől?
az már viszont biztos, hogy nem szereti az efféle izgalmakat... vajon téged szeret? úgy mint te őt?
úgy tűnik, hogy inkább ő zsarol érzelmileg, nem pedig te őt... én a helyedben elgondolkodnék az érzelmeiről, ha olyanokat mond, hogy keress más lányt, ha neked ez fontos... te mennyire vagy neki fontos?...
akkor már csak az maradt, hogy megmondod neki, hogy neked ez így rossz, nagyon szereted, de ha nem tudtok ezen változtatni 20 évesen, akkor...
Elég érdekes a hozzáállása a dolgokhoz. Söt azt is mondhatnám, hogy ilyent még nem is hallottam. Ha azt mondja hogy Neked csak ez a fontos akkor kérdezd már meg tőle, hogy Neki mi a fontos? Mert a Te véleményed, érzéseid tuti nem.
Szerintem ha már többször próbáltad kedvesen megbeszélni vele, és mindig Te érezted rosszul magadat, akkor nincs más hátra mint keményen a gyeplő után nyúlni és megmondani neki mi a helyzet, hogy így márpedig nem mehet tovább elég a kifogásokból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!