Meg lehet menteni a házasságot, ahol nincs semmi segítség és így a szülők soha nincsennek kettesben?
Borzasztóan megromlott a kapcsolatunk. Állandóan hol a gyerekek miatt veszekszünk, mert állandóan van valami hiszti, hol a pénz miatt, mert nehezen folyik be a fizetése, alig tud fizetni a munkahelye.
Délelőtt elmegy, hajnalban jön 6x egy héten. Eltávolodtunk egymástól, szinte már gyűlöljük egymást. Én hulla fáradt vagyok, mindent én csinálok, még a banki ügyeket is. Fáradt vagyok. Nagyszülők nincsennek, legalábbis nem érdeklődnek az unokák iránt, tegnap írtam nekik, megsértődtek, elküldtek az anyámba, hogy hogy képzelem, hogy utasítgassam őket, hogy unokázzanak-pedig pusztán segítséget kértem, leírtam így a tényeket. Após és az új fiatal nője teljesen elzárkóznak, pedig közel laknak, gazdagok. Én anyukám ritkán átjön 70 éves és nyáron vidéken lakik.
Napi szintű a vita, veszekedés. Mitévő legyek? Kettesbe még beszélgetni sem tudunk, folyton hangzavar van nálunk. Tiszta őrület.
3 gyerekünk van, legnagyobb 4,5éves.
Elválnátok vagy hogyan tovább?
Fizetett segítségre nincs pénzünk, alkalmanként a 3 gyerekre 4-5 e ft lenne.
A 79%-os egy ősanya, de biztos nem kisgyerekei vannak. Nyugodtan írogasson, sértegessen.
Nem érti, hogy most lett új munkahelye a férjemnek fél éve és azt sem, hogy nem fogokk munkát találni egykönnyen, mert a cégemet felszámolták és nem fogok 3 gyerek mellett annyit dolgozni, hogy több százezer ft-ot keressek, sajnos.
120e ft a gyedem. fél éves a legkisebb és ráadásul szopik, éjjel-nappal. már ettől is kész vagyok, de a tápszer egy csomó pénz, férjem nem engedi, hogy ne szoptassam.
Szoptatós koca, elefántlábú.
Kisfiam szerint vékony és csinos, szép vagyok.
Bocsánat, megszakadt. Folytatom. Szóval, édesanyám a 84 éves nagymamámat gondozza. Én is GYED-en vagyok. Egyszóval: megértelek.
este, a gyerekek lefektetése után próbálunk minden nap időt szakítani arra, hogy aktívan együtt legyünk. Beszélgetünk. Érdekel, hogy milyen volt a napja és ő elmondja. Napközben is hívogatom, hogy tudjam, mi van vele. Nagyon ritkán, de édesanyám este vigyáz a gyerekekre (eddig mondjuk csak 1x volt ilyen, mióta meglett a 3. gyerkőc), és elmentünk egy koncertre. És megpróbálunk közös, családi programokat szervezni, amennyit csak lehet.
Gondolj arra, hogy a férjed azért dolgozik, hogy meg tudjatok élni. Nem ez a kedvtelése. Mégis húzza az igát. Otthon sajnos minden rád hárul és te is húzod az igát. Ha csak egy kicsi időd is van, próbálj a kedvére tenni, hogy érezze, fontos neked és látod, értékeled az erőfeszítéseit. Fordulj felé, és képzeld el, milyen lehet egy napja. Te bírnád? Hosszú távon is bírnád, amit ő?
Kerüld a veszekedést. Előbb számolj 3-ig, aztán gondold végig, vita nélkül, békésen is meg tudod-e oldani az adott konfliktust. Ne zsigerből támadj, hanem azt mérlegeld, valóban igazad van-e. Ha igen, akkor se vágd ezt mindig a fejéhez. Kérd meg édesanyádat, segítsen többet, amikor nincs vidéken. Szervezz a férjednek és magadnak is olyan programot ilyenkor, ami valóban kikapcsol. Állj munkába, amint lehet, én is ezt teszem.
Szóval: kezdeményezz, változtass, és hidd el: nem marad viszonzás nélkül. Ő most is ugyanaz az ember, akibe annak idején beleszerettél, akinek gyerekeket szültél. Csak legfeljebb kérgesedett a keze és a szíve is... Puhítsd meg. Csempéssz néha morzsákat a közös múltból a jelenbe. És ne feledd: a gyerekek nőnek, egyre könnyebb lesz velük. Az idő neked dolgozik. Bölcs asszonynak kell lenned, aki megengedi magának, hogy szeresse a férjét. Mert még benned van a szeretet. Hozd felszínre!
állítsd át, hogy ne legyen automatikus a belépés, és mindig lép ki.
én megőrülnék ha a férjem elolvasná a kérdéseimet, na meg a válaszaimat:)
szereted még a férjed?
Nem vagyok benne biztos, hogy szeret.
Hogy értsétek a stílusát, egyik nap ezt küldte nekem: iránymutatás nekem, hogy ezt várja tőlem:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!