Mit szóltok ehhez? Rátok igaz és a gyerekre?
2013. júl. 9. 15:43
11/22 anonim válasza:
Pénteken született a lányom,és teljesen igaz :)
12/22 anonim válasza:
Hát az èn kislányom szerdán született ès van ami igaz ès van ami mèg nem derült is,amihez mèg kicsi!
13/22 anonim válasza:
Ugye azért van aki nem hisz benne?
14/22 anonim válasza:
èn nem hiszek benne. anyukàmra csak csak igaz lehet de ràm nem pont tyukanyo vagyok stb..csütörtöki a minim.
15/22 anonim válasza:
Elképzelem, ahogy a magzat az anyaméhben előveszi a kis naptárját, a homlokára csap, hogy juj csütörtök van, most kell megszületnem, mert csak úgy fogok passzolni az anyámhoz...
16/22 anonim válasza:
Ennyi hígagyút....nem arról van szó,hogy előveszi a naptárat,komolyan
17/22 anonim válasza:
Nem? Akkor honnan tudja, milyen nap van? :)
18/22 anonim válasza:
Azt nevezed hígagyúnak, aki nem hiszi el, hogy a gyereke adott napon azért született hogy passzoljon anyucihoz? Hát akkor én büszkén vállalom, hogy az vagyok! Nem hiszek ebben, a horoszkópban, meg a többi humbukban. Ez nekem egyenlő az olcsó lányregény kategóriával, vagyis unaloműzőnek jó, de semmi értelme.
Amúgy, ha sértegeted a szkeptikusokat, attól még nem lesz igaz.
19/22 anonim válasza:
Ne higgy akkor semmiben,ha neked az a jó,pedig igenis sok minden szerepet játszik mikor születik a gyermek milyen lesz a személyisége a horoszkóp is,nyilván nem a gyerek dönti el melyik napon születik hanem Isten,ettől még igaz lehet,hogy pont olyan lett amilyen napon született.Tőlem legyél szkeptikus,örülök,hogy nem vagyok az.
20/22 anonim válasza:
Pénteken született a kislányom,ránk teljesen igaz,de én például hétfőn születtem és rám nem illik.Ez kb olyan,mint a kínai fogantatásnaptár,lehet bejön,lehet nem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!