Na ehhez mit szólsz?

Figyelt kérdés

[link]

Hogy ehetnek ilyen betegek az emberek édes istenkém:D

2013. júl. 4. 14:25
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Van olyan aki ezt meg is veszi a gyerekének??!! Láttam már terhes babát,de ez szerintem már túlzás!!!
2013. júl. 4. 14:34
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Kislánynak nem tartom jónak, de arra tökéletes, hogy egy kiskamasznak elmagyarázzuk, milyen a terhesség, a szülés. Később persze fel kell még világosítani, de kezdésnek jó.

Kérdés, hány éves gyerekeknek szánják?

2013. júl. 4. 14:37
 3/8 anonim ***** válasza:
72%
ez nagyon durva...
2013. júl. 4. 14:37
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Amikor kicsi voltam a szomszéd kislánynak volt ilyen...Mikor átmentem akkor játszottunk vele, de amikor nekem kellett választani otthonra akkor inkább Sellő barbit kértem...:P Én nem vennék a lányomnak...:)
2013. júl. 4. 14:40
 5/8 anonim ***** válasza:
Jahh ez kb 20 éve volt, szóval nem újkeletű dolog ez...(előző voltam)
2013. júl. 4. 14:41
 6/8 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy én már semmin nem lepődöm meg. Már ott elszállt az agyam, amikor vagy egy éve láttam a gyerekcsatornán a kakáló, pisilő babát, amit ámélkodva néztek a gyerekek. Ezek után....

Nemsokára lesz abortusz baba is, meg minden aberrált baba.

Egyébként gusztustalan.

2013. júl. 4. 15:30
 7/8 anonim ***** válasza:
Ez a terhes Barbie már elég régi játék. Nekem nem tetszik, de nem ez az egyetlen játék ami ilyen beteg..
2013. júl. 4. 15:41
 8/8 anonim ***** válasza:

Ne haragudjatok, de túlspilázzátok. 26 éves vagyok, és nekem bizony volt terhes barbie-m, pocakkal, pici babával meg szülés utáni lapos hassal :). Nem álltam meg a fejlődésben, teljesen természetes dolog a terhesség. Ugyanolyan jókat játszottunk vele, mint a görkoris barbie-val vagy a discossal :)

Mondjuk a szülés közbeni tényleg durva, de az nyilván kamu, vagy gyűjtői darab.

2013. júl. 4. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!