Na, ehhez mit szólsz?

Figyelt kérdés

9 hónapos, kívános kismama vagyok. Imádom a pizzát.

Tegnap este a férjem kérdezte, hogy kérek-e pizzát, mert süt egyet gyorsan. Mondtam, hogy persze, kérek.

Majd hoz nekem 2 szeletet. Megettem, hihetetlenül jól esett,

kértem még. Láttam rajta, hogy duzzogva hoz még. A végén kiderült, hogy ő akarta megenni az egészet, nekem csak kóstolót akart adni belőle.

Nekem ez annyira rosszul esett, így 9 hónapos terhesen, amikor örülök, ha valamelyik étel jól esik.

Legszívesebben a fejére hánytam volna azt a pizzát, amit már nem kellett volna megennem. Bevonultam a szobába és lefeküdtem aludni, és csak sírtam, hogy hogy lehet nekem ilyen bunkó férjem.

2012. ápr. 28. 08:35
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Azok a fránya hormonok!Ne vedd ezt olyan vér komolyan.Párod is éhes azért néha, nem csak te mert terhes vagy. :) Nem volt még otthon pizza?Miért nem sütöttél, vagy rendeltél?Ez nem tragédia ám, csak te érzed most úgy, mert az egekben van a hormon szinted..Nyugi...
2012. ápr. 28. 08:48
 2/15 anonim ***** válasza:
46%

Te jó ég, de vicces vagy :)))

Ilyenen megsértődni...

Én is kismama vagyok, de ez a hiszti még nekem is sok amit leműveltél szegény férjeddel :DDD

2012. ápr. 28. 08:49
 3/15 anonim ***** válasza:
40%
Nem bunkó a férjed csak éhes volt, te meg falánk. Kívánós voltál és nem éhes én ezt veszem ki abból amit írtál. Te is meg a férjed is túlreagáltátok a dolgot, de te jobban.
2012. ápr. 28. 10:25
 4/15 anonim ***** válasza:
29%

Tiszta óvoda. Komolyan ezen duzzogtok?? Miért nem sütött még egyet? Miért nem mondta előre, hogy ő nagyon éhes??

Béküljetek ki és szeressétek egymást, még a nap is veletek van, menjetek nagy szeretetben-szerelemben sétálni, és útközben menjetek el egy pizzázóba és vegyetek 1-1 nagy pizzát :)

2012. ápr. 28. 12:54
 5/15 anonim ***** válasza:
82%
Ah,a hormonok.De szép is volt,amikor terhesen én is minden tingli-tangli dolgon elbőgtem magam :)
2012. ápr. 28. 13:09
 6/15 A kérdező kommentje:

Mondjuk ez egy kívülállónak tényleg dedós problémának tűnhet, viszont nekem tényleg rosszul esett.

Mivel már este volt, nem mentünk el boltba, és pizzát sem rendeltünk, mert itt nincs lehetőség ilyen késő este.

2012. ápr. 28. 14:24
 7/15 anonim ***** válasza:
76%

Igen, igen, túl friss az eset, amit történt veled, kis idő múlva már jókat nevetsz magadon:) Igen, én is képes voltam megsértődni és bőgni, hogy a férjem késő este nem hoz nekem sárgadinnyét (januárban!) a gyümölcsöstől (van éjjel-nappali), hogy lehet ilyen érzéketlen, más bezzeg már régen rohanna:))) Így belegondolva, elég elvetemült kéréseim voltak néha.

Első babád lesz, ilyenkor jobban is odafigyelünk ilyen apróságokra. Ha már lenne gyereked, akkor minden figyelmedet elvonná a kívánságokról.

Visszatérve a pizzára, igen, gondolhatott volna a férjed rád, igazad id van, de ő is ember és neki is vannak kívánságai, ő nem tudja átérezni a te helyzetedet, a férfiak többsége egyébként is kevésbé érzékeny, mint egy nő, kevesebb bennük a törődés. Gondolom, ő eleve nagy hősi tettnek tartotta, hogy egyáltalán megkínált nem egy, hanem KETTŐ szelettel is a pizzájából:))) Nyugi, a hormonok teszik ezt veled:)

2012. ápr. 28. 15:38
 8/15 A kérdező kommentje:

AZT HOL ÍRTAM, HOGY ELSŐ BABÁM LESZ???????? van már 2 gyerekünk de mindegy.

"Első babád lesz, ilyenkor jobban is odafigyelünk ilyen apróságokra. Ha már lenne gyereked, akkor minden figyelmedet elvonná a kívánságokról."

2012. ápr. 28. 15:48
 9/15 A kérdező kommentje:

nem, nem vonja el minden figyelmedet a 2 gyerekem a kívánságaimról, pedig még kicsik mindketten.

Nem is értem ezt a gondolatodat.

2012. ápr. 28. 15:49
 10/15 anonim ***** válasza:
63%

Huuuu, mar ertem, hogy mi a problema...

Ne haragudj, nem figyeltem, hogy 2 gyermeked is van, tenyleg, bocsanat, eszem agaban nem volt megbantani. Csak fel akartam picit dobni a hangulatodat, ugy latszik, forditva sult el. Meg egyszer elnezest kerek mindenert, amit irtam!

2012. ápr. 28. 15:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!