Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Te mit szólsz ehhez az étrendhez?

Te mit szólsz ehhez az étrendhez?

Figyelt kérdés

Azért lennék kíváncsi a véleményekre,mert itt gyakran olvasom,hogy fúj-fúj tej,párizsi,virsli stb,ez viszont egy dietetikus által összeállított étrend!

[link]

2012. márc. 14. 18:15
1 2
 1/11 kíváncsicska ***** válasza:
Ember legyen a talpán aki ezt hosszú távon bírná őénztárcával.Bár megtehetném majd ezt az étrendet...Így marad a tej párizsi virsli stb variáció akár mennyire is fujjog a többség.
2012. márc. 14. 18:20
 2/11 A kérdező kommentje:
Ebben is van tej is,párizsi és virsli is,pont ezért kérdeztem.
2012. márc. 14. 18:21
 3/11 anonim ***** válasza:
beleolvastam, itt több ételben is van gomba, amit pl. 2 éves korig nem ehetnek, mert nem tudják megemészteni még...
2012. márc. 14. 18:21
 4/11 A kérdező kommentje:
Egyébként nekem is eszembe jutott,hogy jó sokba kerülhet ez így mind
2012. márc. 14. 18:22
 5/11 anonim ***** válasza:

Nem olvastam végig... az biztos hogy virslit nem szívesen adok a gyereknek és én sem szívesen eszem, de nem mondom azt hogy néha nap nincs a tényárunkon, mondjuk spenót mellé.Szerintem itt a mérték a fontos, ismertem olyan szülőt aki majdnem mindennap virslit adott ebédre, vacsorára a gyereknek, és olyat is akiknél mindennap pizza volt a "melegétel".

A magánvéleményem az hogy a linkelt oldal egy rakás..., nagyon nem szeretem és sok baromságot összehordanak rajta. Ezt nem mint szülő, hanem mint szakmabeli mondom.

2012. márc. 14. 18:22
 6/11 anonim ***** válasza:
Én is nemrégiben néztem épp ezt a mintaétrendet. Én is ledöbbentem rajta. Én virsliellenes vagyok,mert az csupa hulladékból van (és ki tudja igazán,hogy miből?), habár én is eszem néha. De legalább a gyerekem ne szokjon rá az egészségtelenre.
2012. márc. 14. 19:16
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Ez maximum arra jó, hogy az anyuka ötletet lopjon, ha már éppen semmi sem jut az eszébe, hogy mit főzzön.

A másik problémám az vele, hogy ez tuti nem egy egy éves gyereknek való. Megnézném azt az egy évest, amelyik szendvics után befal még egy túrós batyut, aztán eszik egy háromfogásos ebédet is.

Én nem vagyok se a párizsi, se a virsli ellensége, de azért arra odafigyelek, hogy ne a "gazdaságos" feliratosat vegyem.

2012. márc. 14. 19:29
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Ez inkabb egy felnott adag, mint egy ket evese. Sot meg en sem eszem ennyit, ez iszonyat sok.
2012. márc. 14. 20:10
 9/11 anonim ***** válasza:
Baromi drága lenne, de minimum mesterszakács legyen hozzá az ember...:-)Amúgy jól hangzik!
2012. márc. 14. 20:12
 10/11 anonim ***** válasza:
Az a röhej, hogy a dietetikusoknak még a sulijukban a mai napig azt tanítják, hogy a virsli meg a parizel HÚSBÓL van. Egyik se vette még a fáradtságot, hogy utána nézzen, milyen marhaságokat mond mondjuk 20 éve a betegeknek meg a kismamáknak. Ez nem csak a babáknak és a fogyókúrázóknak káros, hanem pl. a cukorbetegeknek is, akiknek a szénhidráttáblázatot hivatalosan is így adják a kezébe a kórházban meg a belgyógyászoknál. Az hogy szénhidráthatású mononátrium glutamáttal van tele, ami az inzulinszintet és ezzel az éhséget jelentősen növeli, az nem zavar senkit, ahogy az se hogy a hústartalma gyakran minimális, esetfüggően jórészt szója. Utána meg lehet szidni a cukorbeteget, hogy miért nem tudja kontrollálni a vércukorszintjét, a fogyókúrázót, hogy miért nem tudja betartani éhségében a diétát, meg az anyukát, hogy mitől dagadt, meg felborult étrendű a gyereke, "anyuka miért nem vigyáz".
2012. márc. 14. 20:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!