Te mit szólsz ehhez az étrendhez?
Azért lennék kíváncsi a véleményekre,mert itt gyakran olvasom,hogy fúj-fúj tej,párizsi,virsli stb,ez viszont egy dietetikus által összeállított étrend!
Ami nekem elsőre feltűnt, hogy ez így rengeteg étel. Én sem eszem ennyit egy nap, nem hogy a kétéves fiam...
Ez alapján a tízórai és az uzsonna is elég laktató minden nap, felér egy főétkezéssel, és utána még a jó kiadós ebéd és vacsora. Például a 4. nap, reggeli kenyér, tízórai túrósbatyu, ebéd leves+ hús tésztával, hát nem tudom meg tudnék-e birkózni ezzel, vagy ha igen, akkor mindenből csak pár falatot ennék.
Nálunk például az uzsonna és a tízórai gyümölcs és/vagy joghurt, vagy valami könnyebb dolog, a reggeli, ebéd és vacsora pedig a kiadósabb főétkezés. Egyszerűen elképzelhetetlen számomra, hogy ilyen mennyiségeket megegyen egy ekkora gyerek egy nap alatt, vagy ahogy írtam,m tényleg mindenből csak falatokat.
Azt mondjuk leírhatta volna az étrend kidolgozója, hogy mekkora az adott étel mennyisége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!