Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen hatással van egy...

Milyen hatással van egy gyerekre az állandó költözködés?

Figyelt kérdés
Nem is városszinten gondolok hanem országszinten. Láttam olyan családot, hogy mire 12 éves lett a gyerek, három különböző országba laktak.
2013. jún. 27. 11:51
 1/3 anonim ***** válasza:
Meg lehet szokni. 12 éves koromra 2 különböző országban és 3 különböző városban laktam. Avárosokon belül pedig összesen 7 alkalommal költöztünk egyik lakásból a másikba. Így alakult, bár jobb lett volna az állandóság, ha 12 évig nem is egy helyen, de ennél jóval kevesebb költözködéssel.
2013. jún. 27. 12:00
 2/3 anonim ***** válasza:
rám nem volt jó hatással,pedig nem is költöztünk ilyen gyakran,de megviseltek az iskola váltások,az hogy alig bírtam kialakítani baráti kapcsolatokat mivel amint valakit tényleg igaz barátnak mondtam költöztünk,ráadásul a tanulás is nehezebben ment mivel mindig új tanárokat és új tanítási stílusokat kellett megszoknom
2013. jún. 27. 12:03
 3/3 anonim ***** válasza:

Én így nőttem fel. Nem igazán szerettem, mert mire megszoktam és otthonnak nevezhettem volna, már költöztünk is. Barátkozni sem, mertem annyira, mert féltem ,hogy túl ragaszkodok majd valakihez. Párkapcsolataim megsínylették.

Magyarországon születtem, de pár hónapos koromban kiköltöztünk, Amerikában városról városra költöztünk 6-7 városban éltünk, olyan 8 éves lehettem mikor Angliába költöztünk 10 évesen Spanyolokhoz 14 éves voltam mikor Olaszországban 16 évesen Németekhez majd 18 éves voltam mikor Magyarországra költöztünk.

Vannak előnyei is hisz nyelv szempontjából szinte sehol nem tudnak eladni és világ bármely pontján vannak ismerősök de azért lehet jobb lett volna ha kevesebbet költözködünk

21/L

2013. jún. 27. 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!