Nektek ne kellemetlen érzés, mikor miközben tervezitek, várjátok a babátokat vagy éppen próbálkoztok és egy ismerős, volt osztálytárs, bárki pont úgy nevezi el a gyermekét, mint ahogy Ti tervezitek a tiéteket?
Figyelt kérdés
A volt középiskolai osztálytársam éppen most szült és kislányuk született és pont úgy nevezték a babájukat,ahogyan majd mi szeretnénk a miénket. Olyan fura érzés kapott el,bár nem közeli ismerős,akkor is. mi még csak próbálkozunk a babával,úgy félek,hogy addig valami közeli barát/rokon,bárki így nevezi el a babáját.
Furcsa,nem is tudom... :/
2013. júl. 7. 12:32
21/21 anonim válasza:
Én utáltam az előzőnél is, és most is.
Mondjuk csak a lánynévvel volt gondom, de aztán az ismerős mégis mást adott, nekünk meg fiunk született. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!