Nektek ne kellemetlen érzés, mikor miközben tervezitek, várjátok a babátokat vagy éppen próbálkoztok és egy ismerős, volt osztálytárs, bárki pont úgy nevezi el a gyermekét, mint ahogy Ti tervezitek a tiéteket?
A volt középiskolai osztálytársam éppen most szült és kislányuk született és pont úgy nevezték a babájukat,ahogyan majd mi szeretnénk a miénket. Olyan fura érzés kapott el,bár nem közeli ismerős,akkor is. mi még csak próbálkozunk a babával,úgy félek,hogy addig valami közeli barát/rokon,bárki így nevezi el a babáját.
Furcsa,nem is tudom... :/
Engem ez nem érdekelt volna, bár nem volt ilyen.
De ismerem magamat, és tudom, hogy nem zavart volna.
11, hogy hívják a gyerekeidet?
MI is ritka nevet adtunk, nem ismerek mást ezzel a névvel. (Örsnek hívják a fiunkat :D)
senki sem adta közel s távol sem rokon-sem ismerős ezt a nevet a gyerekének- pedig szerintem nagyon szép név, már középiskolás korom óta nagyon tetszik, és férjemnek is nagyon megtetszett. Először mikor mondtuk a családnak mi lesz a fiunk neve- nagyon le akartak beszélni- de már mindenki elfogadta- sőt, máshogy nem is tudnám már hívni Őt. :)
Hát nem épp jó érzés.
A férjem barátainak hamarabb jött a 3. fiú, mint nekünk a 2 fiú.
Sokáig nem mondtak nevet, aztán kibökték Tamás, ami az én régi favoritom. Ráadásul nekik és nekünk is van Gáborunk! Gondolhatod! Na mondom az uramnak barátkozzál a Zalánnal, mert az is tetszik.
Aztán végül az ő babájuk lett Zalán, a miénk Tamás:)Szóval Happy End.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!