Ismerös felkérése babysitternek, na de hogyan?
Külföldön élünk. Van 2, 3 év alatti fiunk.
Megismerkedtem egy fiatal magyar lánnyal aki itt dologzik délutánonként egy napközi szerüben, de csak délután. Délelött már 2x meglátogatott minket, elég jóba lettünk. Felajánlotta, hogy vigyázna néha a gyerekekre ha szükséges. (nekünk senkink sincs itt)Ezt úgy értettem csak úgy barátság alapon, tudja milyen nehéz ha nincsenek nagyszüköl. Ez szuper is lenne.
De most lenne egy lehetöségem, hogy egy kurzusra járjak szerdán délelött 3 órányi idöre. Ö kapóra is jönne, mert 2-re megy dologzni szerdán, így felkérhetném öt. Na de itt jön, hogy akkor ok, hogy fizetek neki, mert másképp ilyen rendszeres dolgot nem is várnék el senkitöl sem. De azért a felájánlása is néha napon jó lenne, pl 2-3 havonta moziba menni a férjemmel, vagy pl karácsonyi bevásárláskor itt maradna a fiukkal... De akkor ezért is fizessek neki? Szóval kicsit furán hangzik, de hogyan lehet ezt lebeszélni, hogy szuper jó dolog a barátság és azt el is fogadnánk amit felajánlott, de jó lenne ha szerdánként pénzért is jönne. Èsez nem fog a barátság terhére menni? Már arrol beszélgettünk, hogy elmegyünk együtt szinházba (ö meg én, mert férjem nem szereti a szinházat nagyon) , vagy is barátság alakul ki köztünk.
Mit tennétek?
Akkor rosszul írtam.
Èn a szerdait csak is pénzért ajánlanám fel neki. Egyrészt mert nekem ott kell lenni, és nem akarom, hogy néha ha nincs kedve lemondja pl...
A többi esetleges meg jó lenne ingyen, vagy is akkor jöjjön ha neki is jó és akarja, mint egy barát, és ha sikerülne akkor barátként átjöhet bármikor, elsírhatjuk bajainkat stb... mint barátok (eddig jól müködött az utobbi 2 alkalommal).
Nem akarok bunkó lenni vele, és estleg megbántani, hogy ha este moziba mennék a férjemmel arra nem fizetek neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!