Anyukák! Mennyit fizetnétek egy babysitternek egy napért?
Én is úgy gondoltam, hogy alkalmanként járnék, ahogy szükség van rám.
Számít valamit az, hogy van-e szakképesítése vagy papírja róla, hogy ért a gyerekekhez?
Csak azért kérdeztem mert én gyerekápolónak tanulok, de sosem gondoltam volna, hogy ekkora hátrányom van egy pedagógussal szemben gyerekvigyázást illetően :(
De köszönöm a válaszokat!
Szerintem a 19.23-as ugy gondolja, hogy a valasztott szakma amit a babysitter tanul az kotodjon a babahoz, szoval szerintem senkinek nem lenne kifogasa az ellen, hogy gyerekapolonak tanulsz es nem pedagogusnak, sot.
Mindket szakmaban azert fokent olyanok tevekenykednek, akik szeretik a gyerekeket, maskulonben ezeket a szakmakat nehez lenne csinalni:)
Ne keseredj el:)
Köszönöm a választ!
Nem keseredtem el, mert egyenlőre csak nyári munkának gondoltam a babysitterkedést és igazából nem dől össze a világ ha nem jön össze.
A kérdést igazából azért tettem föl mert nem tudom, hogy mennyit szokás kérni érte (nem a szülők lehúzása a célom vele, csak egy kis zsebpénzt és tapasztalatot szeretnék vele szerezni)
szia
teljes napért 4000 Ft-ot fizetek 8 óráért, az utazási idő és költség nem számít bele (tehát az utazását ő fizeti) viszont rendelek neki ebédet (főétel+leves kb 800 Ft), és a 8 órából 2-t alszanak a gyerekek.
2 gyerek, az egyik 21 hós, a másik 6 hós.
egyetlen elvárásom, hogy mindenki (beleértve a bébéiszittert) élje túl, és ez nem is olyan könnyű. bármit lehet játszani, kimenni a kertbe,nincsenek extra kívánságaim a foglalkozásokat tekintve, lehet csokit ennie a nagyobbal, stb, magyarán nem kell helyettem nevelnie őket. egyelőre mindketten nagyon elégedettek vagyunk a helyzettel. végzettségét tekintve tényleg pedagógus, de középiskolai tanár és varázslatosan viselkedik a gyerekekkel. nekem nem igazán számít mi a végzettsége, lényeg, hogy ne az én gyerekeim legyenek az elsők akikkel foglalkozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!