Kellett fizetnetek a H1N1 ellelni védőoltásér?
Ha nem vagy a veszélyeztetett csoportban, akiknek ingyenesen jár az oltóanyag, akkor meg kell vásárolnod (Fluval P ára : 1970 Ft) és a háziorvos maximum ugyanennyit kérhet a beadásért...
Amúgy én oltóponton oltattam be magam, mert előtte a gyerekeknek (kamaszok, nekik meg kellett vennünk) nagyon nehezen kaptuk meg a vakcinákat (H1N1+szezonális), szerencsésnek éreztük magunkat, hogy a 8. patikában végre megkaptuk mindkettőt!
Na, én ezt már nem akartam mégegyszer végigcsinálni.
Szerintem az is jobb az oltóponton, hogy ott nem egy betegekkel tömött váróban kell a sorodra várni 2x, hanem csak 1x és nagyon gyorsan megy, nincsenek betegek!
Az oltó-orvos annyira alaposan kikérdezett, hogy állítom a háziorvosom soha nem fog ennyit tudni rólam és az egészségemről!
Én este 19:30-ra odamentem, senki nem volt előttem! :D
Vannak háziorvosok, akik nem kérnek pénzt a beadásért, pl. a mi gyerekorvosunk sem kért a gyerekek oltására, de azért én adtam neki 2000 Ft-ot (neki is kell élnie valamiből)...
A szezonális vakcina (Fluval AB) 1000 Ft-ba került.
Hűha!
Akkor a két oltás 5-6000 Ft-ba fog kerülni?!
Kedves első: "de azért én adtam neki 2000 Ft-ot (neki is kell élnie valamiből)..."
igen, a fizetéséből.
Túl vagyok rajta!
Nem tartozom az ingyenes kategóriába, de a doktornő sem a vakcináért sem pedig a beadásért nem kért pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!