Használt Bartos Erika könyvekért mennyi a max, amit fizetnétek?
Figyelt kérdés
Egyik hirdetési oldalon láttam a 11 db Anna Peti Gergő sorozatot - állítólag jó állapotban. Most 11.000,-Ft-nál tart a licit. Szerintetek mennyi az a maximum, amit lehetne érte adni?
Az alexandra.hu-n az új most akciósan 2.100 körül van.
2011. aug. 27. 15:20
1/5 anonim válasza:
11 db könyvért én adnék max 15ezret.
2/5 anonim válasza:
Max 1000 Ft darabjáért, de ez már a nagyon végső ár.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Hát igen...én sem adnék max 15-nél többet, főleg, h "zsákbamacska", hiszen bármit lehet mondani az állapotukról...
A hirdetésben látni, h ez a 11ezres ár - ahol a licit jelenleg tart - még mindig nem érte el a minimálárat...ezért is voltam kíváncsi rá, h másnak mi a véleménye...
2011. aug. 27. 15:36
4/5 anonim válasza:
Első vál.-nak:postaköltséggel,vagy annélkül?Nem mindegy,mert ez csomagnak számít,és az még plusz egy 1000-es.
5/5 anonim válasza:
1.
postaköltséggel együtt max 15e, de tényleg ha jó állapotban vannak, kérnék róluk egyesével fotókat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!