Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért ilyenek az anyukák?...

Miért ilyenek az anyukák? Miért kell irigynek és gúnyosnak lenni?

Figyelt kérdés
Kezdjük ott, hogy kőkeményen dolgozunk a férjemmel. Sajnos nálunk nyáron is ovi van, mert választhatok, munkanélkülire megyek és akkor egész nyár a gyerekeké szegénységben, vagy dolgozunk a gyerekekért. Nálunk nincs nyáron szabadság, 1 hét és ennyi. Mamák nincsenek, rokonság a közelben sem. Mindent magunknak kell megoldani. Kemény így az élet,de nincs más választás. Hajnali 5-kor kelek, és 10 előtt nem vagyok ágyban. És most jön a lényeg. Múlthetet Görögországban töltöttük, azt hiszem kijárt már ez nekünk, összegyűjtöttük a két kezünkkel rá a pénzt. Nem más adta, nem az önkormányzat segített, hanem a két kezi munkánk gyümölcse. Hát amit kaptam a héten az oviban némely szülőtől. Mert persze , hogy tudták, gyerekek is csacsognak, óvónő is tudta hisz ismer minket. A gúnyos, de jó nektek, nekünk kenyérre is alig fut, meg a bezzeg más a Duna partra sem jut el ti meg már hova mentek. Ez nekem esett olyan rosszul. Miért ilyenek???
2013. júl. 4. 14:42
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki úgy éli az életét ahogy tudja,gondolja.Tök jó nektek,hogy el tudtatok menni.Ha csak a Balatoni árakat nézem az is egy vagyon.Miért ne költenétek ezt a vagyont Görögre.Az itthon vagyok a gyerekkel dologról meg annyi a véleményem,hogy a fiam tisztára ki van.Kellene neki az aktív non stop foglalkozás,gyerekek.Itt lakunk az ovi mellett és sóvárog utána.Amint nem figyelek oda rögtön az öccsét molesztálja.
2013. júl. 4. 14:58
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
Én nem értékeltem senkit, de gondolom máskor is ilyen provokatívok a válaszaid, ezért pontoznak le. Én is kíváncsi lennék, hogyan lehet megoldani azt a laza 1,5 hónapot nyáron otthon.
2013. júl. 4. 14:58
 13/26 A kérdező kommentje:
Volt idő, amikor rendes időben tudtam hordani a gyerekeket, mert elvolt törve a kezem és nem tudtam dolgozni. Annyi roszindulatot halottam akkoriban is. Van egy orvosházaspár gyerek is az óvodában. Állandóan a szájukra vették őket, mert nekik ez meg az van, milyen jó nekik, szinte lenézték őket emiatt. De nekik sem csak úgy odahullik a pénz az ölükbe, ekkor azt mondtam az egyik anyukának, hogy miért nem mentél az orvosira te is. Azóta se szól hozzám:)
2013. júl. 4. 14:59
 14/26 A kérdező kommentje:
Én se értékeltem még, minden válasz hasznos lesz nekem:)
2013. júl. 4. 15:00
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kerdezo, emiatt ne legyenek allmatlan ejszakaid. A ti penzetek es arra koltitek amire akarjatok. Ha eppen ez Gorogorszag akkor hat Gorogorszag. :) Nekunk is ez lesz 5 ev ota az elso evunk, hogy megyunk nyaralni kulfoldre 2 hetre a kisfiammal meg a ferjemmel. Lett volna penz ra tavaly is meg elotte is de sajnos mindig ugy dontottunk valami mas fontosabb (furdoszoba felujitas, laminalt padlo csere, konyhaba uj suto meg mosogep...) Most festeni kene meg kene uj garazs ajto de besokaltam es szegyen ide vagy oda azt mondtan ezen a nyaron nem! Mar vegre nyaralni szeretnek, kikapcsolodni egy jo kis tengerparton. Nem erdekel ki mit gondol mert a mi penzunk, a sajat utunkat jarjuk es azt csinaljuk ami nekunk jo es ami minket tesz boldoga nem mast. Elhiszem, hogy rosszul esik de arrol nem te tehetsz, hogy mas a Dunapartra sem jut el.
2013. júl. 4. 15:08
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj, hogy azt látják, hogy hol voltatok nyaralni, de azt nem, hogy mennyit dolgozol. Legközelebb részletezd ezt. :)

Amúgy meg aki a Duna partra sem tudja elvinni sétálni a gyereket, az meg gondolkodjon el a saját dolgain...

2013. júl. 4. 15:12
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

Ne idegesítsen! Nem érdemel ennyit az egész! Mi nem tudunk idén nyaralni menni, sőt, most épp nullán állunk, mert a két 98-as autónkat lecseréltük két 2008-asra, úgyhogy marad a strand párszor szórakozásnak, de a gyerekek még kicsik, elég nekik ez is, + pár kirándulás ott alvás nélkül. Kicsit irigykedem hogy más mehet, de egészséges irigység ez, nincs benne "bezzeg nekem nem telik most rá", örülök az ő boldogságuknak akkor. Az viszont nagyon idegesít, amikor valaki egész évben sír-rí, hogy még kenyérre is alig van, viszont két hétre el bír menni nyaralni az ország másik végébe két autóval, és egy rakat programon, belépős helyen voltak, (tele a Facebook fiók a képekkel), tuti többe van mint egy 100-as, mostantól megint jön majd a hitelt sem tudjuk fizetni szöveg tőlük. Menjen el, de akkor ne sírjon.

A másik meg amikor elmennek, de kölcsönkért pénzből, mikor hazajönnek sírnak-rínak szintén hogy nem tudnak megélni, visszafizetni a pénzt az ismerősnek, stb. Tengődnek, a gyereknek meg aki 200 km-re jár koleszba, egy hétre 500 -ft-ot kap. (nem írtam el)+a buszpénz, amiből hazajön. Na ez gáz.

Biztos szuper volt a nyaralás! :-) Ne foglalkozz az irigyekkel! Szelektív hallást tudom javasolni. :-)

2013. júl. 4. 15:13
 18/26 A kérdező kommentje:
Pontosan ez a másik! Megvesz ilyen olyan szuper dolgokat, drága jégkrémeket meg drága játékokat ilyen olyan alkalomra, utána meg sír, hogy a SZÁMLA! És nem tudják fizetni. Mi is és még sok másmindenki is rengeteget spórol, hogy kitudja fizetni a számlákat és esetleg egy nagyobb dologra költse. És ezt nem látják. Most jut eszembe, kb 2 éve, kisfiam 100 éves forrógatyába (gondolom emlékeztek) és trikóba volt itthon az udvaron. Anyuka meg is jegyezte, épp átjöttt valamiért, kisfiam kijött velem és látta az öltözetét, viccesen mondta, hogy "de csórósan vagy öltözve" , hát könyörgöm, minek vegyek több ezer ft-os cuccokat itthonra sarazni, homokozóba?? Az árát inkább félrerakom (pl nyaralásra). Nem mindegy itthon miben van??
2013. júl. 4. 15:23
 19/26 anonim ***** válasza:
100%

"Én lehet(de hangsúlyozom ez én vagyok!!!!) nem megyek el görögbe,hanem "csak" a Dunapartra,de otthon vagyok 1-1,5 hónapot a gyerekekkel míg nincs ovi..."

Ha egy hét szabadság jár a munkahelyen, akkor mégis hogyan? Kirúgatnád magad? Én azért pontoztalak le, mert belőled is süt a rosszindulat, valamint mert butaságot is írtál.

Kérdező! Nem kell senkivel foglalkozni. Ezért az útért megdolgoztatok, nehogy már pár önsajnáló, buta, rosszindulatú ember megkeserítse ezt az élményt.

2013. júl. 4. 15:32
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem mit kell ezen ennyit rugózni. Olyan, mintha mentegetőznél előttünk( ismeretlenek ) előtt, ugyanakkor dicsekednél is. Az, hogy néhany ovis szülő irigykedik rád, az nem akkora probléma szerintem.
2013. júl. 4. 15:49
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!