Én vagyok túl szigorú szülő, mert elvárom a gyerekeimtől, hogy köszönjenek, mióta beszélni tudnak?
Figyelt kérdés
Ki vagyok akadva,nemhogy 3-4 éves gyerekek, de még sokkal nagyobbak sem köszönnek, ha én rájuk köszönök, és az anyukájuk abszolút nem szól rájuk. Gyakorlatilag alig hallom, hogy "Köszönjél már kisfiam!" Egy nagy ovistól,iskolástól meg pláne elvárható. Szerintem. Vagy maradi vagyok, mert nem követem a bunkóságot, sőt rettentően bosszant ez a szülői magatartás? Egy 32 éves két gyermekes anyuka.2013. júl. 2. 12:24
21/22 anonim válasza:
SOse zavart, ha nem köszönt egy gyerek. 10 éves kortol már köszönnek :D szo nélkül :D
22/22 anonim válasza:
Tavalyi kérdés látom...Ugye a kérdésedben a "3-4" évesekre gondolsz,utána kommentbe korrigálod magad,h az apróbbaknál nem zavar..Már ne is haragudj,szerinted minden 3 éves beszél és a 3 éves neked nem apró?Elmondom neked,h fiam 2,5 éves,külföldön élünk és 3 nyelven tanul,így csak most kezd beszélni!Köszönni dehogy köszön,ma mondta ki elősször,h Morgen...Szerintem te is az az anyuka vagy aki a hibáit úgy próbálja meg eltusolni,h mutogat másra...Meg ne is haragudj,minden gyerek más,másképp reagál,lehet szegény szülei mindent elkövetnek és semmi.A nagyobbaknál megértem a kiakadásod,egy iskolás,nagycsopis tudjon köszönni,na de ezen a 3-4 éveseken az elején én is kiakadtam amit írtál....Egyébként mi is tanítjuk,még nem akar.Integet ha elköszönünk a bölcsibe,de csak ha kedve van,m 2,5 évesen sokszor úgy lefárad a végére a napnak,h csak rámborul a kis fejével ahogy felveszem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!