Szerintetek az ilyenek hogy merik magukat anyának nevezni?
anyukám általánosba tanít és az egyik tanítványa teherbe esett(olyan 15-16 éves)
ő elakarta vetetni a babát de az anyja nem hagyta.Szóval megtartotta és nemsokára szülni megy.
de az ilyenek hogy tudnak a tükörbe nézni?
rákényszeríti a gyerekét hogy szüljön meg neki is van 8 gyereke hogy még véletlenül se keljen dolgoznia.nevelni persze egyiket se neveli mert szerintük erre van a tanár.
de ezekben a nőkben nincs anyai ösztön vagy valami hogy legalább a gyerekének jobb életet akarjon?
Szerintem ezzel nincs gond ha szexelni tud szülje meg! Az a pici nem tehet róla,hogy hülye anyához került! Az már más,hogy hogy neveli őket! Azzal persze nem èrtek egyet! Akkor inkább agya örokbe! De amíg pènzt kapnak èrteez nem fog változni!
Csak nehogy úgy járjon szegènyke mint ami ma volt a hírekben!
azért egy 15-16 évesnek is lehetne annyi esze, pláne ha látja, hogy az anyja hogy él, hogy védekezik, vagy teszem azt nem szexel :D én komolyan azt se értem, hogy élhetnek nemi életet ennyi idpsen!!!
nem feltétlenül rossz az a gondolkodás, hogy vállalja a tettei következményét, csak sajnálatos, hogy ki tudja mikor áll majd le :(
4-es mi volt a híradóban?
Az a pici nem tehet róla nyílván,de mindenki tisztában van vele hogy hogy fog az a gyerek felnőni,és milyen ember lessz belőle és ő is szaporodni fog és így tovább-tovább hát ezért tart itt az ország ahol most! A kissebbségnek mindent lehet...pártoljuk őket hadd szüljenek a vakvilágba!Ha nem kell kidobják a kukába vagy agyonverik és elássák,vagy megetetik a kutyával.MERT ŐK EZT IS MEGTEHETIK!
Bocsánatot kérek az indulataimért,de nagyon feldühít a felelőtlenség.
A multkor is benne volt egy család a hírekbe hogy 11-en vannak és nincs mit enni,meg nem tudom hány napja vajaskenyeret esznek,és kit érdekel.....nem kell fialni annyit ruppótlanul!!!Gondolkodnu kellene a dugás helyett,más meg küszködik 1 gyerekér,és még támogatást se kap rá!Tiszta szégyen az ilyen.30hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!