Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák mennyire érzik magukat...

Anyukák mennyire érzik magukat felelős anyának?

Figyelt kérdés
Nézem az utcán sok a fiatal anyuka aki rém komoly. Én a 35 évemmel még mindig kabaré szinten vagyok. Ráadásul fura látni azt is hogy nálam fiatalabnak már iskoláskorú gyereke van. Ti hogy vagytok ezzel? Mikortól éreztétek magatoka igazán anyának? Én még most sem anya szemmel nézek a lányomra, hanem olyan színten bánok vele mint barátnővel szokás, pedig tudom ezt még nem szabad.
2009. dec. 10. 08:55
 1/7 anonim ***** válasza:

Szerintem nem korfüggő. Lehet, hogy csak rossz napjuk van. Én is idős szülő vagyok, olykor megkapom, hogy bottal megyek szalagavatóra. már nem izgat.

Azt azonban sajnálom, hogy valszeg kevés időt tölthetünk együtt. de hát így jött össze.

Amúgy nem érzem a korom, mi is szoktunk bohóckodni, de látok fiatalokat is ugyanúgy.

2009. dec. 10. 09:10
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem sem korfüggő! Én fiatal anyuka vagyok, de lökött és barátnő :) Persze ha kell, akkor komoly, határozott. De nem besavanyodott, és nem is csitri. A környezetünk szerint pont jó :)
2009. dec. 10. 09:15
 3/7 anonim ***** válasza:

én 5 évvel vagyok nálad idősebb, de már nagymama lehetnék, 20 éves a nagylányom, 10 éves a kisebb lányom és 8 éves a kisfiam.

én barátnő és anya szemmel is nézek a nagylányomra, mentünk és most is rendszeresen járunk együtt vásároni, és mikor szól, hogy anya, meglepődik mindenki. büszke vagyok arra, hogy mindent elmond nekem, és ő is büszke rám, hogy milyen fiatal, jófej anyukája vagyok.

nem tudom, hogy miért furcsa, hogy nálad fiatalabbnak iskolás korú gyereke van, nekem már akkor középiskolás gyerekem volt.

2009. dec. 10. 09:17
 4/7 anonim ***** válasza:

én fiatal anyuka vagyok. amikor annyi leszek, mint te, akkor már 14 éves lesz a gyerekem. Semmi fura nincs benne.

Nem korfüggő, én is szoktam komoly lenni, és jókedvű, szoktam sokat bohóckodni a kislányommal.

Az fura inkább, hogy kabaré szinten vagy.

2009. dec. 10. 09:28
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem sem kor függő ez, a másik meg az, hogy mikor mész az utcán, azért nem úgy látod az embereket, mintha váltanál is velük pár szót vagy ismernéd őket. Az utcán nem szoktak kabarézni, ezért látod a legtöbb embert komolynak. Én 22 évesen szültem, nekem is iskolás korú gyerekem lesz, mikorra 35 leszek. Szerintem ebben nincs semmi furcsa, nem 16 évesen kell ahhoz szülni, hogy a te korodban vkinek iskolás korú gyereke legyen. Egyébként az anya szerepe nem zárja ki, hogy barátnőként bánj a lányoddal, inkább ez hozzátartozik az anya szerephez. Ennek semmi köze a felelősséghez.
2009. dec. 10. 12:38
 6/7 anonim ***** válasza:

Van amikor úgy festek, mint aki citromba harapott, de olyankor a bébi alszik:D

Mikor fent van ugrándozok neki séta közben, nyelvet dugdosok neki, grimaszkodok:D éneklek.

Egyszerre vagyok felelős anya és felelőtlen kisgyerek:D

2009. dec. 10. 14:07
 7/7 anonim ***** válasza:
Én 32 leszek és elég komoly, felelősségteljes anyukának tartottam magam eddig... De az elmúlt napokban a jött a kéményseprő és amikor beengedtem, megjegyezte: "ilyen fiatalon, 20 alatt gyereket szülni..." Azt hittem, jól fejbehúzom valamivel.
2009. dec. 13. 01:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!