Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Azok az Anyukák akiknek...

Azok az Anyukák akiknek nincsenek barátnői, nem unatkoznak, vagy nem érzik magukat néha "egyedül"?

Figyelt kérdés
Persze ott a család és a gyerek, de olyan valaki nincsen akivel jókat beszélgethetnél, néha elmennétek pl vhova, vagy ennétek vmit, kicsit kikapcsolódnál a barátnő mellett, barátnővel... :)
2009. szept. 28. 12:48
 1/8 anonim ***** válasza:
80%
Nekem nincsenek barátnőim , és néha tényleg nagyon hiányzik , hogy valakivel beszélgessek az élet dolgairól.Mert ugye a férjemmel nem beszélhetek meg mindent ( láttad azt a jó pasit pédául). Utatkozni viszont nincsen időm , mert négy gyerekem van , lekötik minden időmet, valószínűleg ez is közrejátszik abban , hogy nincsennek barátnőim , meg amúgy sem vagyok egy barátkozós tipus. De néha tényleg nagyon hiányzik valaki!
2009. szept. 28. 12:53
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ugyan van egy barátnőm, de amikor találkozok vele, mindig rájövök, hogy nem kellett volna. Annyira másképpen gondolkodunk az életről, hogy nincs sok közös témánk. Pedig ő is anyuka, két kisfia van. Szerencsés vagyok viszont, mert anyukámmal és anyósommal mindent meg tudok beszélni. Sógornőm pedig olyan, mint a húgom lenne.
2009. szept. 28. 12:59
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Az én barátnőim olyan elfoglaltak, hogy alig-alig találkozunk. Vagy messze laknak és/vagy nekik is babájuk van, építkeznek, dolgoznak,... Nem érnek rám. :(

Nem unatkozom, mert itt a lányom, a háztartás,... Beszélgetni viszont nem igazán tudok senkivel. Párom este jön haza, fáradt, nem kíváncsi az én lelki "nyomoromra", a háztartással és gyerekkel kapcsolatos dolgaimra, "traccsolásra" meg nem alkalmas.

Néha átjön a sógornőm, vele lehet beszélgetni, de vannak dolgok, amiket vele sem lehet megbeszélni. Még csak 20 éves, gyereke sincs,...

Nekem meg nincs testvérem.

Szóval igen, sokszor hiányzik egy barátnő.

2009. szept. 28. 13:20
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Unatkozni nem, de az egyedül-érzés az megvan. Amikor az ember lánya csak gyerekekkel beszélget hosszú időn keresztül, semmi felnőtt-társaság! Az internet azért sokat javít a helyzeten :) Egy jó msnezés felér egy igazi beszélgetéssel! :)
2009. szept. 28. 14:05
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem nincs barátnőm,néha jó lenne valakivel pletykázni.De sajnos senki nem maradt hosszabb ideig mellettem.
2009. szept. 28. 17:05
 6/8 A kérdező kommentje:
Én szívesen beszélgetnék Anyukákkal, 27 éves vagyok és van egy 9 hónapos kisfiam, Pest megyében élünk. :)
2009. szept. 29. 07:47
 7/8 anonim ***** válasza:

Igazán nekem sincs barátnőm, aki van is lesz@r.

De valahogy én nem érzem magam magányosnak, annyira lefoglalnak a napi teendők, van két gyerekem, egy 7 éves, és egy 1 éves. A férjemmel sokmindent meg tudok beszélni, és ha unatkozom, v a tököm is kivan itthol, megyünk valahova, v csak sétálunk, nézelődünk.

Néha azért vágyok egy kicsit "csacsogni", olyankor bemegyek a munkahelyemre a csajokhoz.

2009. szept. 29. 18:28
 8/8 anonim ***** válasza:

Unatkozni nem szoktam, viszont előfordul,h. egyedül érzem magam. Családommal és a párom családjával is szerencsére nagyon jó a kapcsolatom, de ők tényleg nem ugyanolyanok, mint egy barátnő. Sógornőm ikrei 1 hónappal a kisfiam után születtek, vele szoktam beszélgetni, de sajnos kb. 200km-re laknak tőlünk és nincs otthon netük, így marad a telefon.

A (volt) barátnőim közül csak nekem van gyerekem, ők szépen fokozatosan el is tűntek.

De néha tényleg jól esne valakivel beszélgetni.

2009. szept. 30. 08:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!