Ti segítettetek már itt olyan anyukának, aki tápszert vagy pelenkát kért?
Figyelt kérdés
hogy lehet kiszűrni a kamu kérdéseket? az elmúlt napokban 3 ilyen kérdéssel is találkoztam, mindig megnyomtam a "válasz küldése" gombot, h. írjak neki, én szívesen küldök, ha megszorult. no de mi van ha csak egy unarkozó kamasz írogat? vagy egy alkesz füstölgő? igaz ez esetben is küldenék,mert a gyerek ugye nem tehet semmiről, de i van ha anyuka eladja amit küldök? ti segítettetek már? nem bántátok meg? biztos jó helyre került?2013. jún. 29. 10:30
11/14 anonim válasza:
Igen, kb három éve tudtam segíteni egy családnak.
Ikres család, az ikrek annyi idősek, mint az én kislányom.
Elfogyott teljesen a pelenkájuk és anyagilag is kifogytak a hónap végére.
Egy bontatlan csomag Pampers-t tudtam adni nekik.
12/14 anonim válasza:
Személyesen igen, itt még nem.
13/14 anonim válasza:
Igen, pár hónapja itt olvastam egy kérdést, ahol egy család nehéz helyzetbe került és hónap végére nem maradt pelenka. Küldtem nekik, mert pont akkora méret kellett, mint amit a kisfiam hordott. Anyuka nagyon hálás volt, felajánlotta, hogy hónap elején visszaadja, de nem fogadtam el. Írta, hogy rajtam kívül még ketten segítettek neki, és így sikerült átvészelni a nehéz időszakot.
14/14 anonim válasza:
Igen.Irt egy fiatal lány,hogy a keresztlányának csak 1 lyukas cipője van a télre.10éves.Elmentem és vettem 1 bakancsot neki és elküldtem postán:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!