A feleségemet hogyan lehet bejegyeztetni anyukának?
A nyílt örökbefogadásnál elvileg pont ez a lényeg, hogy nincs várólista. Ott elvileg a kismama és a leendő örökbefogadók szimpátia alapján választják egymást, és az örökbefogadóknak elvileg kötelességük bizonyos időközönként tájékoztatni az örökbeadót, hogy mi van a kicsivel (ez általában fénykép küldés, telefonbeszélgetés, esetleg találkozás lehet)
Nem tudom, hogy a gyakorlatban hogy van, mert odáig végül nem jutottunk el, de elvileg így működik. Azt sem tudom, hogy a ti esetetekben egyáltalán lehetséges-er ez az út (bár én laikusként nem látom akadályát, de ki tudja), de mint írtam, egy kis utánajárást, pár telefont mindenképp megér. 2. vagyok :)
Nyugodtan untass a részletekkel,mert érdekelne.
Hogyan történt a kaland,és a feleséged hogyan fogadta a gyereket?
Tényleg le a kalappal előtte, hogy beválallja.Én nem tenném.
A nő pedig, aki lemond a gyerekéről, mert már van neki 3, hát ,arról is megvan a véleményem.Az ő férje mit szól hozzá?
De hogy a kérdésre is válaszoljak,tényleg nincs olyan, hogy bejegyeztetni.A gyámügynél kell szerintem érdeklődni.Gondolom, először meg kell állapítani, hogy valóban Te vagy az apa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!