Elegem van az egészből?
Figyelt kérdés
Egyedül vagyok itthon a gyerekekkel reggeltől estig, semmi segitségem nincsen .A drágalátos férjem munkanélküli majdnem délig alszik , utána játszik a számitogépen , majd a haverjaival tölti a délutánt , este 7-kor jön haza , akkor eszik , utána fürdik és ül le hajnalig játszani. Pénzt természetesen nem ad, én meg már nem birom egyedül. Nincs hová mennünk , ö meg nem költözik , mivel szerinte ez az ö háza amiben lakunk (közösen vettük , a szüleim is adtak bele , még annak idején). Éjszaka nekem kell kelnem a gyerekekhez , mert nem áll fel a számitogép elől vagy ha igen akkor is csak veszekszik. A gyerekekkel csak akkor foglalkozik , ha könyörögnek neki , hogy csak egy társast játszon velük.A folytonos csunyabeszédről és a veszekedésről már ne is beszéljünk.2013. jún. 28. 16:58
1/4 anonim válasza:
sajnálom :-( én is besokallnék ilyen helyzetben.. én valószínű beadnám a válókeresetet, és bizonyítanám, hogy közös a ház, amiben laktok, menjen a férjem külön. Remélem hamar rendeződik minden, szörnyű lehet :-(
2/4 anonim válasza:
Én azt hiszem, adnék neki egy utolsó lehetőséget, aztán ha nem él vele, összecsomagolnám a cuccait, kiraknám az ajtó elé, és kicseréltetném a zárat, és beadnám a válókeresetet.
Tudod mikor költöznék én!
Egye meg, amit főzött!
3/4 anonim válasza:
Szia! Egyetértek az előttem szólókkal. Viszont egyet nem értek: régebben minden rendben volt vele/veletek, csak mostanában lett ilyen a férjed?
4/4 anonim válasza:
Minek vagy vele a gyerek miatt? Tedd ki a szűrét az ilyen soha nem fog megváltozni csak rosszabb lesz. Add be a válópert majd a biró eldönti kié a ház. Ne maradj vele soha nem lesz jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!