Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van olyan kismama, akinek 33...

Van olyan kismama, akinek 33 hetesen még "alig látszott" a pocija? Sajnos veseprobla miatt az eddigi terhességem aggódásból állt, és most már kezd elegem lenni az egészből. Ez normális?

Figyelt kérdés
Mégegy kérdés: hol lehet Budapesten jó kismamaruhákat venni, főleg hálóruhára gondolok.
2009. febr. 21. 00:33
 1/1 anonim ***** válasza:

Szia! Nekem elég nagy a pocim, viszont az első NST vizsgálaton találkoztam egy kismamával, akinek alig volt pocija és már 36 hetes volt,a babója pedig már akkor többet nyomott mint az enyém 38 hetesen.

Sőt egy veseproblémás kismamát is láttam akinek 38 hetesen is kicsi volt a pocakja.

Majd megnő a baba, ha megszületett.

2009. febr. 21. 08:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!