Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit gondoltok arról, hogy mi...

Mit gondoltok arról, hogy mi a párommal nem szeretünk egy ágyban aludni? Furcsa ez?

Figyelt kérdés
Én a 17 hónapos fiammal szoktam aludni, mert így mindketten jobban alszunk. A férjem horkol...
2013. jún. 27. 19:22
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
64%
Hát ezt sosem tudtam megérteni,hogy a gyerekével alszik a nő a párja helyett,azért mert horkol??Szerintem ez nem normális dolog,nem tudok a párom nélkül aludni,és sose aludtunk külön egyszer sem, a gyerek a saját ágyában majd a saját szobájában aludt mindig is egyedül.
2013. jún. 27. 19:25
 2/16 anonim ***** válasza:
86%

Eléggé fura nekem!

A férjem nélkül nem tudnék aludni!

De ha nektek ez a jó szntem magánügy mindenkinek ami megfelel azt tegye. Ja és hozzátenném nekem fura mert esténként imádok mellébújni, imádom ahogy átkarol vagy ha fordul egyet sokszor kapok puszit. Nekünk is van gyermekünk de ő mindig a saját ágyában alszik csak. ezt szokta meg. :) NEkünk is jobb

2013. jún. 27. 19:26
 3/16 anonim ***** válasza:
59%
Mi is így aludtunk, kb a gyerekem 2éves koráig. Elég sokszor kelt a kislányom, nehezen aludt el, és jobb volt így, mint mindig kimáaszkálni a családi ágyból, ezzel felébresztve a férjemet, aki másnap dolgozni ment. Szóval mi külön aludtunk, aztán hogy őszínte legyek, hozzá is szoktam, hogy csak hajnalba bújok hozzá. Sokkal kipihentebbek voltunk. Most hogy már átalussza a lányom az éjszakát és kb negyed óra alatt elalszik, így már nem alszok el mellette és inkább a férjemmel bújok össze este is :) És már a szuszogása sem zavar :) Ne aggódj! Nem olyan furcsa ez. El fog jönni az az idő, amikor a fiad nem fog tudni melletted aludni, mert zavarni fogja, hogy mocorogsz :) Na akkor fogsz a férjeddel aludni és majd jó lesz újra :)
2013. jún. 27. 19:34
 4/16 anonim ***** válasza:
70%
pontozzatok csak le..szánalmas
2013. jún. 27. 19:36
 5/16 anonim ***** válasza:
41%
Mi is külön alszunk a gyerek születése óta, másfél éve. Megpróbáltuk együtt is, de nagyon fáradt volt a férjem reggel,mivel a gyerek ugye sokszor felébredt, most is hajnalban kel még egyszer. Dolgozik reggeltől estig, majd ha a gyerek átalussza az éjszakát, külön szobába alszik. A horkolás meg tényleg idegesítő, bár arra vannak gyógymódok.
2013. jún. 27. 19:41
 6/16 anonim ***** válasza:
47%

Mi mióta összeköltöztünk külön alszunk.Ő nagyon horkol.Nem birom elviselni!!Még igy is sikerült összehoznunk a babát,már az első próbálkozós hónapban. :D

Azóta a lányommal alszom,most 6 hós.Nekem így jó,nem tudnék vele aludni soha,vagyis addig míg horkol.Ez van!

2013. jún. 27. 19:50
 7/16 anonim ***** válasza:
81%

A férjem horkol, sokat forgolódik, sokszor felkel, sétálgat, korán kel, lehúzza rólam a takarót, kiszorít az ágyból, mégis majd megpusztulok, hogy 3 napos konferenciára kellett mennie.

Nem tudnám elképzelni, hogy valaha is ezt válasszam önszántamból, pedig 11 hónapos koráig az én fiam is ébredt 5-10x éjjelente.

Viszont távolról ismerős a külön alvás is, anyukám és az élettársa sem egy szobában alszanak, de nekem ez nagyon furcsa.

Lehet, hogy másnak ez természetes, de ha az én házasságomban merülne fel a külön alvás, biztosan a kapcsolat romlásának és vészhelyzetnek ítélném meg.

2013. jún. 27. 19:57
 8/16 anonim ***** válasza:
38%
Mi is külön alszunk egy éve, lassan visszaköltöznék de a gyerek csendesebb...
2013. jún. 27. 20:20
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Engem is nagyon zavar a horkolás, sokszor bökdösöm miatta. Mindig felébredek rá, de azért együtt alszunk. El tudom képzelni, hogy van olyan típusú és hangerejű horkolás, ami mellett nem tudnék aludni, akkor nem aludnék vele. Ez a ti dolgotok szerintem.
2013. jún. 27. 20:20
 10/16 anonim ***** válasza:
Szépen mennek a pontozások!!!!
2013. jún. 27. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!