Mit gondoltok arról, hogy mi a párommal nem szeretünk egy ágyban aludni? Furcsa ez?
Eléggé fura nekem!
A férjem nélkül nem tudnék aludni!
De ha nektek ez a jó szntem magánügy mindenkinek ami megfelel azt tegye. Ja és hozzátenném nekem fura mert esténként imádok mellébújni, imádom ahogy átkarol vagy ha fordul egyet sokszor kapok puszit. Nekünk is van gyermekünk de ő mindig a saját ágyában alszik csak. ezt szokta meg. :) NEkünk is jobb
Mi mióta összeköltöztünk külön alszunk.Ő nagyon horkol.Nem birom elviselni!!Még igy is sikerült összehoznunk a babát,már az első próbálkozós hónapban. :D
Azóta a lányommal alszom,most 6 hós.Nekem így jó,nem tudnék vele aludni soha,vagyis addig míg horkol.Ez van!
A férjem horkol, sokat forgolódik, sokszor felkel, sétálgat, korán kel, lehúzza rólam a takarót, kiszorít az ágyból, mégis majd megpusztulok, hogy 3 napos konferenciára kellett mennie.
Nem tudnám elképzelni, hogy valaha is ezt válasszam önszántamból, pedig 11 hónapos koráig az én fiam is ébredt 5-10x éjjelente.
Viszont távolról ismerős a külön alvás is, anyukám és az élettársa sem egy szobában alszanak, de nekem ez nagyon furcsa.
Lehet, hogy másnak ez természetes, de ha az én házasságomban merülne fel a külön alvás, biztosan a kapcsolat romlásának és vészhelyzetnek ítélném meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!