Mit gondoltok szülés után, szoptatás alatt mennyire megbízható fogigátló a Pharmatex? Kérhetek véleményeket róla?
Mi használtuk még a babaprojekt elött, kb. 1 évig. Nem lettem terhes. Sokan azt gondolják, hogy ők betartják a használati utasításokat, pedig nem. Pl. a férfi sem fürödhet szappannal ott elötte 2 óráig. A kezét se mosogassa szappannal. Ha belegondolsz, a használati uatsításban benne van, hogy a szappannyomok kis százalákban is lebontják azt az anyagot, ami megölheti a hímivarsejteket.Ha ezeket lebontják, akkor nem fog védeni. Magyarul a férfinek is nagyon oda kell figyelni.
Az én férjem mindig figyelt ezekre, persze marha macerás, de jelentősen fokozza a biztonságot. Én nem azt mondom, hogy olyan biztonságos, mint a gyógyszer pl., de a pharmatex babák 1000%, hogy a nagy részük ilyen figyelmetlenség miatt fogant meg.
Mivel macerás és megszűnik a spontaneitás, tényleg csak akkor ajánlatos, ha nem bánnád, hogy jön a baba. Ha viszont tudsz figyelni Te is és a férjed is ezekre a dolgokra, akkor megbízhatóbb, mint azt gondolná az ember...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!