Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Párommal azt használtuk,28-29...

Párommal azt használtuk,28-29 naposak a ciklusai, és a 13. napon a pharmatex hüvelykúppal védekeztünk CSAK. Mennyire megbízható? Ez még nem volt vészes idő?

Figyelt kérdés

Párommal azt használtuk, 28-29 naposak a ciklusai, és a 13.napon a pharmatex hüvelykúppal védekeztünk CSAK.

Mennyire megbízható? Ez még nem volt vészes idő?

2012. febr. 6. 16:20
 1/4 anonim ***** válasza:
A 13. napon szabályos ciklusokkal, középidei peteéréssel simán teherbe lehet esni, tekintve, hogy a spermiumok több napig életképesek. Természetesen a kúp véd valamennyire, de én peteérés környékén azért nem alkalmazná, túl nagy hibaszázalékkal dolgozik.
2012. febr. 6. 16:32
 2/4 anonim ***** válasza:
Egyetértek az előttem szólóval...peteérés körül mi is más védekezési módszert választunk
2012. febr. 6. 17:14
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem az orvos azt mondta, hogy a Pharmatex csak kiegészítő védekezésre alkalmas, pl. Gumi+ kúp vagy megszakítás+ a kúp, de önmagában nem sokat ér, pláne peteéréskor.

Sokan teherbeestek már mellette. Úgy magyarázta a doki, hogy csak néhány millió spermiumot képes megölni, márpedig egy ejakulátumban egészséges férfi esetében több tízmillió van. Tehát ha esetleg kiszakad a gumi, vagy megszakított védekezésnél az előváladékkal belekerült spermiumokkal megbirkózik, de csak azzal védekezni elég veszélyes. Szóval középidőben mindenképpen mással, vagy mással is védekezzetek, ha nem szeretnétek még babát.

2012. febr. 6. 17:25
 4/4 anonim ***** válasza:
Egyet értek az előttem szólókkal. Bár én használtam Patentex kúpot peteéréskor is több alkalommal és nem lettem terhes. Mondjuk nálunk jöhet a baba, ha jönni akar:))) Ha tutira akarsz menni, akkor peteérés környékén ne csak ezt használd. A Pharmatex és Patentex között nem tudom, mi a különbség (mondjuk a Patentex olcsóbb). Kb. hasonlóan működik, mert spermaölő anyag és ha kivárod a 10 perces hatóidőt és elég mélyre helyezted, akkor sűrű habot képez a méhszáj előtt és nem engedi be a katonákat :)))
2012. febr. 7. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!