Szerintetek mennyire megbízható az x-epil terhességi teszt? Vki tesztelt már ezzel menszi előtt pár nappal?
Figyelt kérdés
2012. jan. 27. 18:29
1/10 anonim válasza:
én nekem nagyon rossz a tapasztalatom róla. 1 hét késés után teszteltem egyszer vele. 2 percen belül kijött a két csík egyértelműen, de nem voltam terhes. a többi teszt nega lett. Többet soha nem tesztelek vele, nagyon nagy csalódás volt.
2/10 anonim válasza:
előző vagyok, ne haragudj, hirtelen összekevertem a qupidóval, én azzal teszteltem
3/10 eszo válasza:
szerintem megbízható..egyszer hugom adott 1-et, mert megmaradt neki..az nega lett, másnap meg is jött..
most szintén azzal teszteltem tegnap reggel..negatív lett..remélem , hocs csak korai volt..még nem jött meg azóta sem..remélem nem is fog..
de vettem ma egy gyógyszertári tesztet is: Amazon a neve...de nem ismerem.
ez is 25-ös, pedig direkt 20-asat akartam venni..de ezt a adta a gyógyszertáros nő.
én holnap reggel szeretnék tesztelni..de nem tudom melyikkel...
4/10 Szily Luca válasza:
nagon jo, nekemkimutatta rögtön a terhességet
5/10 anonim válasza:
Nekem megbízhatónak bizonyult, helyesen mutatta a negatívat is, majd a pozitívat is, de nem vmi érzékeny.
6/10 anonim válasza:
teljesen megbízható, én is csak ajánlani tudom! :)
7/10 anonim válasza:
Nekem mensi előtt 5 nappal mutatta a pozit!
8/10 anonim válasza:
Mensi előtt sosem teszteltem, de nekem a mensi elmaradásának napján már kimutatta. A tájékoztatóban le van írva, hogy az elmaradt mensest követően használható hatékonyan. Ha rendeltetésszerűen van alkalmazva, akkor tökéletesen megbízható. Én többször is használtam, úgy ahogy kell és sosem vezetett félre.
9/10 anonim válasza:
Én nem előtte teszteltem ugyan, de tökéletes volt, már 24 hetes a pocakban! :))
10/10 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :)
2012. jan. 28. 11:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!