Ti mit gondoltok erről a névről?
Figyelt kérdés
Mikor a párommal összeismerkedtünk, már tudtuk, hogy ha egyszer kislányunk lesz, akkor biztosan Nórának fogják hívni. 2 hete tudjuk, hogy a pocakban lakó kisfiunk mégsem fiú, hanem kislány. A problémánk igazából az, hogy a hugomnak nemrég született kislánya és az Eleonóra nevet viseli, így a Nóra automatikusan kiesett. Valami nagyon hasonló nevet szerettünk volna mégis adni ennek a pici lánynak és így bukkantunk a Zóra névre. Nekem nagyon tetszik, sőt már jobban, mint a Nóra. Egy hete Zórikának hívjuk és úgy érzem, nagyon tetszik neki ez a név. A páromnak viszont fenntartásai vannak ezzel kapcsolatban. Mivel nem olyan mindennapi és megszokott, mint a Nóra, fél, hogy bántani fogják a lányunkat a neve miatt. Ti mit gondoltok erről? A válaszokat előre is köszönjük!2013. jún. 27. 10:25
1/18 anonim válasza:
Nekem nem tetszik...:S Sztem borzalmas..bocsi :S
4/18 anonim válasza:
Zórika az olyan, mintha csórika lenne :S
5/18 anonim válasza:
Hát nekem sem tetszik.
Miért nem lesz akkor Dóra vagy Flóra. Ezek hasonlóak a Nórához. Nekem a Dóra tetszik. Nagyon szép név, magában is jó, de becézni is lehet.
6/18 anonim válasza:
Nekem sem tetszik, bocsi.
Esetleg Dóri, Dorka?
7/18 anonim válasza:
Szerintem különleges név. Utána is néztem. Jelentése: hajnal.
8/18 anonim válasza:
Miért kell lepontozni?? Mert nem tetszik??? Nyaljon sót aki lepontozott....
9/18 anonim válasza:
nekem nagyon tetszik :) Sőt ismerek egy Zórát, aki ma már 30 év körüli
10/18 anonim válasza:
Nekem is tetszik, jobban, mint a Nóra. (Úgy, hogy Zórika, úgy nem tetszik)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!