Sajnos pofátlanul sokat képesek elkérni a gyerekholmikért. Biztosan azt hiszik, hogy mivel kell, úgyis megvesszük. Mondjuk nálunk az egyik gyerekruha-boltban 3-4 ezerért is láttam.
2009. okt. 14. 12:27
2/11 anonim válasza:
Én az ország másik részében élek (Jászásg), de itt is simán ennyibe kerül, néha többe. Durva. Még szerencse, hogy rengeteg kis ruhát örököltünk, iszonyat, mennyibe kerülnek. Én a napokban azon háborogtam, hogy lehetséges, hogy az Aldiban a páromnak két pár jó minőségű öltönyzoknit tudtam venni 450Ft-ért, a piacon meg a 15 hós lányomnak egy párat vettem 400-ért. Ha összehasonlítom, hogy egy férfizokni anyagából kijönne 5 babazokni... Szóval nem zsugori vagy, hanem sajnos tényleg iszonyúak a babaruhaárak.
2009. okt. 14. 12:29
3/11 anonim válasza:
Háát az nem is annyira sok. Mi most vettünk a Brendonban, 3600 Ft volt, de ez végre igazán vastag, füles, lejön a tarkóra... szóval kiszolgál télre.
2009. okt. 14. 12:32
4/11 A kérdező kommentje:
na ez az!ez is már vastagabb,de nem kimondottan téli.mi is nagyon sok cuccot kapunk folyamatosan az unokatesóktól...de sajna sapi az nincs a csomagban :-(
igen tudom hogy van horrorisztikus áron is,csak annak talán van "neve"/minősége...na mindegy,előbb utóbb vennem kell neki.
2009. okt. 14. 12:44
5/11 anonim válasza:
Nekem nincs sok pénzem, de ha nagyon megtetszik egy gyereksapi, akkor megveszem ennyiért, akár utcai árus, akár brendon. Nem azt nézem, hogy kitől veszem, ha megtetszik, akkor úgy érzem, kell. A saját cuccaimmal is így vagyok. Van, hogy turiban költök ennyit 6-7 ruhára, van, hogy egyetlen kis sapira.
2009. okt. 14. 13:03
6/11 anonim válasza:
Hmm, jóval többért is láttam már.
Mi ezért járunk börzékre... Max 500 ft-ot adok ki egy sapiért. Alig várom a szombati börzét :)
A brendonos válaszolót vajon miért pontozták le? Én irigylem, hogy ott tud vásárolni, de ezért nem pontoznám le soha.
2009. okt. 14. 13:24
7/11 anonim válasza:
Már tapasztaltam, hogy az utcai árus ugyanazt a portékát árulja, amit fele áron megvehetsz a kínaiban...
2009. okt. 14. 15:40
8/11 anonim válasza:
szia! én a fiam legtöbb ruháit tezveszen, vagy bababörzén vettem, veszem. De valamelyik nap megláttam egy sapit 2000 Ft-ért. Megvettem. Gondoltam, ennek az árát kispóroltam a haszált cuccokon. Olyan édes volt benne, nem tudtam otthagyni.
2009. okt. 14. 16:45
9/11 anonim válasza:
Fejér megye, piac, tavaly tél.
Sapka: 1200 Ft. Soknak találtam én is, de tündéri volt benne a lányom, megvettem. :)
Ha megnézitek, hogy mennyi anyagot tartalmaz,... hááát... pofátlanság teteje!
2009. okt. 14. 17:01
10/11 anonim válasza:
Én is az vagyok,a C&A-ban 2500ért láttam egyet és a licitálós oldalon 300ért vettem ugyanolyat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!