Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl zsugori! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
A barátommal eleinte megbeszéltük hogy akármit ha veszünk vagy pedig megyünk valahová akkor a felét én a felét ő állja.Ezt azért láttam jónak hogy ne gondolja hogy én kihasználom őt. És mostanába mentünk venni ezt azt ami 16 ezerbe került és azt mind nekem kellet kifizetni,nem volt nálam annyi és mondta ha akarom kevesebbet viszek vagy pedig viszem az összeset anyum tanácsára az összeset vittem nehogy gond legyen.később vásároltunk farmert meg egyberészesruhát és abba csak 1000 ft-ot adott a többit pedig nekem kellet kifizetnem. Most mennénk vidámparkba és azt mondta hogyha akarom fizetem a jegyet ha nem nem és ezt már kétszer mondta mint aki célozgat,legutóbb azt is közölte hogy mennyi lenne a jegy ha kifizetném.Nem tudom mi legyen oda adjam-e neki vagy ne a jegyárát félek hogy akkor szemtelennek tűnök de viszont utóbbi időbe mindenért én fizettem amit csak látni akart rajtam (ruhát).Pedig nekem tényleg nem lett volna ez sűrgős.
2011. júl. 8. 18:09
 1/5 WhiteLabel ***** válasza:
100%
Én se öltöztetem a menyasszonyomat, ha valamit fel akar venni meg veszi magának.
2011. júl. 8. 18:13
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Miiivan? Értelmesen írd már le, mert így nem túl érthető.

Annyit sikerült kivennem, hogy te magadnak vettél ruhát, és fel vagy háborodva, hogy nem fizeti ki. Hát lol....

Oké, hogy mindent közösen, de nyilván csak azt, amit közösen is vesztek. Gondolom te sem fizetgeted ki az alsógatyáit meg a ruháit...

2011. júl. 8. 18:27
 3/5 anonim ***** válasza:

Kedves első válaszoló a helyzet az ,hogy a kérdező azt írta ,hogy a barátja látni akarja rajta azt a ruhát és magának a lánynak kelett kifizesse a ruhákat.Mintha te akarnád a menyasszonyod látni bizonyos ruhába és mivel ő szeret megveszi.

Kedves kérdező én a helyedben nem fizetnék semmit neki és a helyedben megmondogatnám ,hogy menjetek neki vásárolni szépen vegyen magának cuccokat és lehet ,hogy leesik neki a tantusz.Hogyha nem esik le a dolog akkor javaslom ne fizess semmit neki és ,ha valahol fizetni kell akkor nagyon kellemetlen helyzet lenne neki ,hogy a lánnyal akarja kifizettetni a dolgot.

Én például még barátnőknek is fizetek néha dolgokat úgy ,hogy nem ad egy fillért sem mert úgy érzem ,hogy ez alapvető.Nem is mindig ,de sokszor előfordul.

2011. júl. 8. 18:31
 4/5 WhiteLabel ***** válasza:
Na, és? ő akarja látni rajta a ruhát, ezért a csaj fejvesztve rohan a boltba megvenni.. ne vicceljünk már..
2011. júl. 8. 18:36
 5/5 anonim ***** válasza:
Lol. És ha a srác hazamegy, hogy "vettem egy autót" akkor simán állod a felét?
2011. júl. 8. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!