Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen zsugori egy olyan férfi, aki 500eft felett keres?
Egy lassan 30 éves férfiról van szó, aki történetesen a barátom már pár éve.
Tudni kell róla, hogy mindent magának teremtett meg, soha semmilyen anyagi támogatást nem kapott a családjától. Nagyon sokat kellett nélkülöznie gyerekkorában, és 20-22 évesen is. Persze hogy irigykedett azokra, akik tehetősebbek, gondolkozott és saját üzletbe fogott, a mai napig azt csinálja, már fejlesztett a dolgaim, kocsit vett hozzá, már már lakást akar.
A szülők azért nem segítették soha egy kanyival sem, mert megszállottam teszik félre a pénzt, közben meg a lakásukról pereg a vakolat.
Barátommal eleinte nem volt semmi gond, hajlandó volt mindenre, elmentünk csavarogni, szórakozni, persze én sosem akartam hogy sok pénzt költsön, annál jobban tette.
Aztán ez előtt 2 évvel megváltozott, mintha kicserélték volna, már mindent sajnál tőlem. Ha elmegyünk pl a boltba, és vásárolunk valamit, én veszek egy csokit, akkor az 5000 ft-os számlából képes elkérni a 69 ft-os csoki árát. Felhányja, hogy múltkor megittam egy flakon vizet nála, akkor adja 120 ft-ot a 69 ft helyett.
Szórakozni egyáltalán nem akar menni, 1000 ft-ot képtelen rákölteni.
Most is megyünk majd az ország másik felébe, ahol én még sosem jártam, és annyit kérdeztem tőle, hogy ugye lesz majd 1.5 órád egy kis városnézésre? A válasza az, hogy nem, ő nem ér rá ilyenekre. Én meg nem fogok csak azért 10 órát zötykölődni oda-vissza hogy még csak szét sem nézhetünk, pedig szép helyre mennénk. Mondtam is neki, hogyha nem ér rá 1.5 órára,akkor én meg nem fogom egész napomat a kocsiban tölteni a semmiért, csak hogy neki legyen kihez szólnia. Erre megsértődött.
Szóval az élet minden terülten ilyen.
Miért változott meg?
Hát...
Családi vonás..
Ne várj sokat az ilyenektől, mert lehet hogy sikeresek, de ostobák is.
Az apám is ilyen barom volt, 8 millióval a számláján képes volt belehalni 65 évesen a második infarktusába egy közkörházban egy hónap leforgása alatt, mindezt úgy, hogy még ügyvédre sem volt hajlandó költeni, hogy normális végrendeletet irasson, vagy elrendezze a dolgait. Továbbá 10 évig kellett várnunk a lakásfelújításra, és addig olyan állapotok között élni ahogy az előző tulajdonos otthagyta tessék lássék módon berendezve a 80-as évekbeli dizájnnal.
Aztán a végén velem szúrt ki meg az anyámmal, mert olyanok is benyújtották igényeiket akikkel apám már 24 éve egy szót sem beszélt..
Tapasztalatból mondom, hogy minél több pénze van vkinek, annál sz@rrágóbb!Sajnos...nem lehet mit csinálni...Ez csak a kapcsolatotokat rontja el.Lehet más mellett boldogabb lennél!Azt ő meg oldja meg az életét..
(jeleztem a moderátoroknak!!)
Eltalátad!
És nagyon vallásos.
"Körül van metélve? :D
Ezt a választ te írtad.
Biztos római katolikus, eltaláltam? :D
Hasznos volt számodra ez a válasz?
A kérdező kommentje:
Eltalátad!
És nagyon vallásos. "
Most melyikünk? Abszolút nem mindegy! Az egyik szerint érthető, a másik szerint fura.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!