Babasapka. Melyik a legkényelmesebb fazon? Milyen márkájú?
Figyelt kérdés
2010. szept. 17. 15:57
1/7 anonim válasza:
Még nem vettem márkás babasapkát csak egyszer egyet a brendonban egy sajátmárkásat.
fülvédős és áll alatt megkötös a legjobb a kicsiknek.
2/7 anonim válasza:
Szreintem a pamut fülvédős a legjobb.
4/7 anonim válasza:
5/7 anonim válasza:
Szintén fülvédős, áll alatt kötős pamutra szavazok!
Kenguru Gold és HM boltokban vesszük őket. A gyereknek is kényelmesek és szerintem aranyosak is benne, ma pl olyan fajtát adtam rá aminek béka fülei vannak, tündérien néz ki benne :)
6/7 anonim válasza:
Van olyan sapi, ami fülvédős, de nincs állkötője. Én ezeket szeretem. Olyan jól csinálják meg őket, hogy nem mozog el a gyerek fején. Ilyet a Tescoban is találsz. És most van eladóm is ilyen, 0-3 hóig.
Plusz a pilóta/űrhajós sapka. Ezt a Jyskben vettem év elején, igaz a legkisebb méret az 2 évesre való volt.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm. A fülvédős, de nem megkötős sapik az én fiamnak kifejezetten rosszul állnak. Valószínű fejformától függ. Neki kicsi az arca, de hátra felé nagyobb a fejecskéje, mint egy átlag babának. Nekünk eddig a Bla-bla sapka vált be.
2010. szept. 18. 02:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!