Melyik a legkényelmesebb sport babakocsi?
a 15 hónapos fiamnak szeretnék újat venni, mert ami most van az sajnos nem vált be.
iszonyat nehéz tolni és egy perc alatt lecsúszik benne, nem valami kényelmes se neki, sem nekem.
Olyat szeretnék, ami könnyű tolású és még most a télen ki tudnánk használni, jó téliesíthető legyen.
Akár használt is érdekelne.
Küldenétek linket?
Szia! Nekünk ilyen van. Majdnem vízszintig dönthető fokozatosan, tehát tud benne aludni. 1 éves és elég nagy a kisfiam, de overálban és takaróval is kényelmesen elfér. Van hozzá lábzsák, esővédő. Könnyű tolni, helyből fordul, és csak 6kg. Nagyon picire csukható. A bevásárló hálója lehetne nagyobb, de azért elfér benne 1-2 dolog. Remélem segítettem. Üdv!
Pl. Graco Mirage (nagyon szerettem)
valamint a felfújható kerekűeket nagyon könnyű tolni, szinte magától gurul a göröngyös terepen is
Hali!
Nekem is ez van ami neked, és én szeretem. Vettem bele egy vékony takarót 150X200-ast polár anyagút hosszában kettéhajtva beletettem a kocsiba úgy hogy kivágtam az övnek a helyet így be tudom kötni a lányomat, igaz csak az alsó hármat kapcsolom be a vállát nem mert akkor nem tud mozogni. Így nem csúszik le benne. Mivel lábzsákja is van nem is fázik benne.
Bocs hogy nem a kérdésre válaszoltam, de lehet ezzel a megoldással nem kell másikat venned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!