Mi a legkényelmesebb ruha a Pavlik kengyelt viselő kisbabának?
A kislányom 8hetes,2 nap múlva fog rákerülni a hám,nagyon félek tőle és aggódom,hogy hogy fogja viselni.Örülnék a tapasztaltabb tanácsoknak,praktikáknak ezzel kapcsolatban!
Öltözés,pelenkázás,stb.
Nikikém!
Üdv az oldalon :) Írtam neked üzit iwiw-en. Remélem itt kapsz hasznos tanácsokat is a kérdésedre! Majd kutakodok én is a témában amint lesz időm. Kitartás. Puszi: Timi
Szia! Teged jobban fog zavarni a kengyel, mint ot. Az en fiam 2.5 honaposan kapta es szerencsere csak 6 hetig kellett, de egyaltalan nem zavarta. Ugyanugy aludt tole ejjel is (vegig) es nappal is. A te kisbabad meg olyan pici, hogy nem igazan fogja gatolni ot a mozgasban a kengyel. En anno egy body-t adtam ra es egy ujjatlan halozsakot. Abban boven elfert a szetfeszitett laba. En a body-t mindig a kengyelre adtam es nem ala, hogyha kaki/pisi baleset van akkor ne kelljen atkengyelezni a babat csak ruhat csereltem. Pelenkazast is hamar meg fogod szokni. Atbujtatod a szijak alatt a pelus tepozarjait. Nekunk ossz-vissz vagy 3 halozsakunk volt es azokban volt folvaltva ejjel-nappal. Rossz volt hogy nem lehetett csinikbe oltoztetni, de a cel erdekeben mindent. Ne felj tole nem lesz olyan rossz neki.
Tudod mar nagyjabol mennyi ideig kell majd hordania?
Ha kerdesed van csak irj!
Udv, 7.5 honapos fius anyuka.
Szia!
Jön a meleg.Adhatsz rá szép szoknyákat!Ne foglalkozz a bámulós emberekkel!Sokan fogják kérdezni,hogy mi ez,minek?Volt,amikor kedvesen válaszoltam,de küldtem is el sok embert a fr.-ba.
Turikban is találsz bőszárú nacikat!
Én fürdés után jól behintőporoztam,így nem pállott be a szíj alatt a teste.Napközben is szórtam rá.A legjobb tényleg a hálózsák.Amikor az én lányom volt Pavlikos,akkor még volt angolpólya.Azt is használtam.
A mozgásban a lemaradását is hamar behozta,ő 6 hónapig volt szíjban.15 hónaposan elindult,másfél éves korára már nem mondta meg senki,hogy sokáig mozogni sem tudott.21 hónapos volt,amikor megszületett a tesó,ő már gyalog jött,mert a babakocsit az öccse kapta meg.4 éves korától versenyszerűen sportolt!Csinos felnőtt nő lett(18 éves)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!