Egy újszülött babának mi a legkényelmesebb hordozási mód? Főleg buszozáskor? Hordozó? Hordozókendő? Egyéb? Kaptam egy hordozó kendőt, de félek, hogy nagyon melege lesz benne a picimnek is és nekem is, de mellette szóljon, hogy nagyon kényelmes.
Mindenképp a hordozókendő, arról nem is beszélve, hogy Neked is sokkal kényelmesebb. Nem lesz benne melege, az afrikai babák is jól tűrik. :)
De azért egy újszülöttet, ha megoldható, inkább ne utaztass buszon. 6 hetes koráig semmiképp, később is csak fokozatosan.
A hordozókendő nagyon jó, én is abban hordom általában a babámat, egyszer vittem textil mózesben is tömegközlekedési eszközön, de mindkét módon csak 2,5 - 3 hónapos kora óta.
Addig, ha nem volt más mód inkább taxival vittem (többször kellett orvosi vizsgálatokra hurcolászni), igaz ő október végi és pont itt volt az influenzajárvány is; de én mindenképp megvárnám legalább a 2 hónapos oltást a buszon utaztatással.
Egyértelműen hordozókendő. Kényelmes és egészséges is, főleg, ha kötött a csípője.
A kendő egy réteg ruhának számít. Egy réteggel kevesebbet adsz rá, és ugyanott vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!