Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Egy 17éves mellé szülnél még...

Egy 17éves mellé szülnél még egy gyereket?

Figyelt kérdés

2013. jún. 24. 19:15
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
52%

A nagyfiam most júniusba töltötte be a 18-at. Én 36 éves vagyok, és augusztusra vagyok kiírva a babáva, aki szintén kisfiú. Nagyon örül neki Ő is, hogy "végre" lesz tesó. Persze már nem az az együtt játszós testvérek lesznek. Amúgy nem érzem idősnek magamat az újabb gyerekhez. Én is és a baba is egészségesek vagyunk! A terhesség pedig teljesen problémamentes szerencsére. Úgyhogy szerintem a korkülönbség nem akadály, nyugodtan vàllalhatjátok az újabb gyereket.

34 hkm

2013. jún. 24. 21:01
 12/20 anonim ***** válasza:
juj le kell pontozni,véleményt kért ti agyatlanok,na de mindegy
2013. jún. 24. 21:14
 13/20 A kérdező kommentje:
34éves vagyok. 16évesen estem teherbe,17évesen szültem meg a lányom.
2013. jún. 24. 21:16
 14/20 anonim ***** válasza:
A te esetedben igen, tarsd meg mindenkép hiszen még fiatal vagy. Ha már negyven felett lennél nem ezt írom. De így, sok boldogságot.
2013. jún. 24. 21:29
 15/20 anonim ***** válasza:
53%
En 16 voltam amikor a hugom szuletett es nem volt semmi gond :)
2013. jún. 24. 21:37
 16/20 anonim ***** válasza:
Amennyiben nem vonod bele túlságosan a gyereknevelésbe, úgy igen!
2013. jún. 24. 22:04
 17/20 A kérdező kommentje:

Nem tervezem hogy "bébiszittert" csinálok belőle!

Az első szerelmemtől született,aki sajnos fiatalon meghalt mielőtt megszületett a gyerek.

A szülők mindkét részről nagyon sokat segítettek,de én sem akartam abortuszt! Azóta volt pár kapcsolatom de mindig a gyerek volt az első,a mostani párommal viszont komolyan gondoljuk és szeretnénk babát.

2013. jún. 24. 22:10
 18/20 anonim ***** válasza:
0%

A szülők mind ezt mondják, aztán mégiscsak az idősebbre jut a gyereknevelés...

Tapasztalat!

2013. jún. 25. 10:48
 19/20 anonim ***** válasza:
53%

Ezzel a háttérrel,amit leírtál, meg pláne hogy szülnék! Úgy lesztek igazi család, attól függetlenül, hogy már van egy gyerkőc, aki egyébként már lassan lehet hogy ki is repül.

Hülyeség, hogy a nagyobb gyerek nevelné a kisebbet, ilyen baromságot! 16 éves voltam mint írtam, mikor született kisöcém, és játszottam bele, nagyon szívesen vigyáztam rá mikor anya elugrott a boltba, de hát a neveléshez közöm nem volt. Ahol a "nagyobbra marad a gyereknevelés" (bár én még ilyenről hallani sem hallottam, pedig vannak ilyen korkülönbségek körülöttem, mint írtam, sehol sem volt ilyen), ott nagyon nem jól működik valami, kisebb gyerek nélkül sem normális a családi szereposztás!!!

2013. jún. 25. 11:17
 20/20 anonim ***** válasza:
20:26os vagyok,látom fáj,hogy a véleményem nem egyezik a többségével ezért szépen le is vagyok pontozva,már megszoktam sok idióta van ezen az oldalon,de miután a kérdező a másik oldalon kifejtette a körülményeket ebben az esetben vállalnék,azért jó,hogy feltesznek egy kérdést válaszolunk rá majd 1 oldallal később közlik a körülményeket amik elég fontosak
2013. jún. 25. 11:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!