Szülnél e gyereket (pláne 3. at) egy ilyen férjnek bővebben lent?
Sokat dolgozik nagyon, hétköznap délután 5-6 tól otthon van segít bevásárolni, fürdet ennyi amennyit segít.
Hétvégén általában nincs otthon.Szeretne állítólag de kell a pénz így havi 1 hétvégét van otthon kb.
Nem nőzik, nincs költséges hobbija, nem szórja a pénzt (persze beosztani nem igazán tudja).
Szereti így látszólag a gyerekeit (meg lehet hogy valóban is) de nem nevel egyáltalán, ha születik 1-2-3 gyerek, akkor jó ha nem úgyis jó neki. Nem beszél az érzéseiről soha szinte. Terhesen alig nyúlt a feleségéhez.
A feleség harmadik gyereket akar de a férj nem nyilatkozik semmit, hogy szeretné e vagy nem.
Csak szerintem kellene MEGMONDANIa hogy mit gondol erről? Vagy ha nem lázad akkor biztos ő is ezt akarja?
A feleség 5 éve otthon van, háztartás gyerekek egyedül csinálja, nem is akar visszamenni dolgozni, és én aggódom hogy a pasi ez a "csendes típus" egyszercsak gondol egyet és megpattan. És akkor ott marad egyedül 3 gyerekkel.
Tudom foglalkozzak a saját dolgommal (de elég nehéz ha a feleség a tesóm), és sose legyen nagyobb problémám, én mégis kívülállók véleményére is kíváncsi lennék.
Én alapból arra kérdeznék rá, hogy boldog párkapcsolata van-e a férjével?
Mert az élete max. addig "teljesedik ki" a gyerekekkel, amíg azok kamaszok lesznek, utána élik a gyerekek a saját életüket (persze még otthon vannak, de sokkal kevesebb törődés kell nekik időben, inkább minőségi, mint mennyiségi), és akkor mi lesz kettejükkel?
nekem három van, hárommal váltam...és azt gondolom én is amit az előttem szólok, hogy a magányát próbálja leplezni a gyerekekkel ált. az ember.
Több 3 gyerekes ismerősöm vált el, mint az egyesek vagy kettesek vagy négyesek. Kéne szólnia brit tudósoknak, hátha van valami összefüggés.
ja és az én volt férjem is ilyen volt, látszólagos jó apa, nem nevelte a gyerekeket, ha ment velük valahova, büszkén masírozott velük, de nem volt számottevő amit mint apa produkált.
A válás óta meg nem érdekli, hogy mi van velük...születésnapokon elviszi őket..ennyi. Előző voltam.
Nem látom olyan tragikusnak a dolgot.
Nekünk is 3 gyerekünk van. Nem próbálok velük semmit leplezni.A kívülállók szerint mi egy tökéletes család vagyunk. Ha tudjuk, akkor felvilágosítjuk őket, mi is szoktunk veszekedni, vitázni, mint minden házaspár, szülőpár.
Nem igazán voltunk együtt mi sem a terhességeim alatt. Van, akiknél ez előfordul, de ez is elmúlik, nem olyan nagy probléma.
Az én férjem is sokat dolgozik, helyettem bevásárol az esetek 90%-ában. Amit tud, segít. Nincs költséges hobbija neki sem, nem nőzik, ilyenből sosem volt probléma.
Nálunk is úgy volt a harmadik gyerekkel, hogy védekezés mellett megfogant, nem terveztük, de a férjem az első perctől jobban állt hozzá, mint én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!