Milyen körülményekre vállaltatok gyereket?
Saját lakás, házasság, 33-29 évesen. Volt félretett pénzünk, a nettó bevételünk olyan 500e körül volt havonta. Aznap, mikor először hallottam dobogni a Kicsi szívét, a férjemnek megszűnt a munkahelye, így ő munkanélkülit kapott. Nem sokkal ezután veszélyeztetett terhes lettem, táppénzre kerültem.
Ember tervez :)
Én 24 voltam és örökölt lakásban laktam egyedül, párom 26 és a szüleivel lakott másik városban. Amikor terhes lettem 1 hónapja dolgoztam, párom főiskola mellett minimálbérért dolgozott. Szóval picit sem voltak ideálisak a körülmények. Én 6 hetes terhesen bekerültem a kórházba vészes hányás miatt szóval a munkahelyemről ki is rúgtak mert még próbaidős voltam. 11 hetes terhes voltam amikor párom otthagyta a munkáját és hozzám költözött, hogy vigyázni tudjon rám mert vezélyeztetett terhes voltam több probléma miatt is. Apukám vállalta, hogy amíg párom nem talál munkát addig fizeti a rezsinket (40.000Ft/hó). 3 hónap után talált 1 teljes idős állást több fizuért és egy hétvégi munkát is.
Azóta a kisfiúnk már 17 hónapos, még mindig az én lakásomban lakunk. Párom lediplomázott, most egy bankban dolgozik. Nyáron lesz az esküvőnk és utána nekikezdünk a kistesó projektnek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!