25 év alatti Anyukák, hogyan vállaltatok babát?
Dolgoztatok már,mennyi gyedet-tgyást kaptok?
Saját házban/albérletben éltek?
A párotok mivel foglalkozik?
20 voltam,amikor az elsőt szültem. A párommal egy gyárban dolgoztunk,operátorként. Utána megunta a gyár nem fizetését a túlórákra,így ezután volt segédmunkás,majd összeszerelő a szakmájában (nyílászárókat gyártó cégnél)- az első 2 gyerkőcnél itt dolgozott. Majd a 3. gyerkőcnél (ekkor még 24 voltam)lett vállalkozó,miután megszületett,lett biztonsági őr,beépítő egy másik nyílászárókat forgalmazó cégnél.
Havi átlag 54-et kaptam akkoriban (6 éve),eljöttem táppénzre,az alig volt 30,majd a tgyás,gyed 40-42 ezer.
A Párom a megismerkedésünk előtt fél évvel vett egy kis paraszt házat,amit együtt kezdtünk bővítgetni,csinálgatni.
Üdv:26 éves,3 lányos,25hkm
24 voltam az elsőnél. Mindketten régóta dolgoztunk már ekkor, max gyedet kaptam/kapok. Férjem tűzoltó.
Sajnos nem keresünk olyan jól, hogy legyen egy saját házunk. Egyelőre marad az albérlet :(
24 évesen szültem a lányomat. Másfél éve voltunk házasok akkor. A párom autószerelőként dolgozott, így volt maszek melója is. Én is dolgoztam előtte majdnem 3 évet. Levelezőn csináltam a fősulit, így tudtam dolgozni. Saját házunk van, saját autó, szerencsére hitel nincs.
A GYED és a Tgyás nem volt sok sajnos, de szerencsére volt mihez nyúlni amíg nem dolgoztam.
24 évesen (5 hónapja) szültem az első babánkat, előtte 1 év munkaviszonyom volt 82.000-t kapok családival együtt, ez még a tgyás. A gyed kicsit kevesebb lesz.
Párom nagyszüleinél élünk egyelőre. Párom csoportvezető egy raktárban.
22 voltam, mikor az elsőt szültem.
dolgoztam, 100 volt a tgyás, 91 a gyed.
Nincs saját házunk, apósommal élünk.
A férjem ausztriában kamion sofőr.
Én a lányomról irnék,aki 18 éves , és most várja a babáját. A párja teniszedző, a lányom pedig műkörmözik.(Nemrég a suli mellett is csinálta)
A fiatalok most nálunk laknak, de szerencsére nemsokára el fognak költözni a közös kis lakásukba hárman.
A baba nem volt tervezve, de szerencsére már régóta gyűjtögetnek , meg az is a szerencséjük hogy tudjuk őket segíteni a másik családdal együtt.
Örültem volna, ha annó nekem akár csak szóban segítettek volna.. hm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!