Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti mit tennétek, ha a férjetek...

Ti mit tennétek, ha a férjetek közölné, hogy ő mégsem akar gyereket?

Figyelt kérdés
Mindezt 5 év házasság utánn, annó megbeszéltük,természetesen ő is szeretne.De mindig azzal jött,hogy szerinte még ráérünk,neki még nem hiányzik anyira,most kifelytette lehet egyáltalán nem akar...Szerintem annyira nem érünk már rá én 31 vagyok ő 36...
2013. jan. 28. 22:39
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Megkérdezném mi az oka, hogy meggondolta magát.
2013. jan. 28. 22:41
 2/13 A kérdező kommentje:
Az anyagiakra,hivatkozik,mi lesz ha engem kirugnak,mi lesz,ha őt kirugják,nincs lakás,csak albérlet(ezt már mikor összeházasodtunk is tudtuk,hogy nincs esélyünk lakásra,amúgy az albi fix,ismerősé és úgy vettük ki,hogy mondtuk tervezünk babát),ő még nem érzi magát elég érettnek hozzá,mi lesz,ha tönkremegy miatta a szex,meg én le fogom őt sz@rni és csak a gyerek lesz a fenekembe egész nap(mert mennyi ilyet hallani),szóval ezekkel jön...
2013. jan. 28. 22:52
 3/13 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem egyszerűen csak bepánikolt, lehet egy ismerős kispapa tömte teli e fejét. Szerintem ezt simán megtudod vele beszélni.
2013. jan. 28. 22:55
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Ha ilyen gondolatai vannak előre, félő, hogy a gyerek születés után ő maga valóra is váltja őket (úgy értem, az ő fejében igazak lesznek akkor is, ha te mindent megteszel).

Nem tudom, mit tegyél, én a férjemmel, mikor találkoztunk, az első 2 hétben megbeszéltük, két évnél tovább nem várunk, és így is lett. 31 és 32 évesek vagyunk. De ha ezt mondta volna, valószínűleg szétváltak volna az útjaink, az előző kapcsolatom is amiatt veszett, mert a fiú még "élni" akart.

Te tudhatod, mennyire tűnik meggyőzhetőnek, mennyire csak pánik, vagy épp mennyire komolyan gondolja, amit mond.

2013. jan. 28. 23:16
 5/13 anonim ***** válasza:
80%
Ja és igen, az első évben tuti a gyerek az első. Van szex de ritkábban (lesz ez még így se, nem marad így örökké), és bizony ha a férj és a gyerek ordít egyszerre, én a gyerekhez futok. A férj felnőtt és képes ellátni magát.
2013. jan. 28. 23:18
 6/13 A kérdező kommentje:

Remélem...Az az igazság,hogy már 7 éve együtt vagyunk,még mindig nagy a szerelem,nekem ő a "Nagy Ő" és tőle szeretnék Babát...De részéről mitha azt érezném,fél,hogy elveszít a gyerek miatt?

Amúgy persze ő még ráér várni,meg filózni rajta akár 10 évet,de én azért 31 évesen már nem annyira...Valahogy ezt nem érti,hogy miért lett ez most hirtelen olyan fontos,úgy voltunk vele,persze legyen majd...Csakhát én úgy érzem így 5 év házasság utánn már lassan eljött az a bizonyos "majd".Nem?

2013. jan. 28. 23:20
 7/13 anonim ***** válasza:
Én is egy aktuális barátra gondolnék, aki elpanaszolta az otthoni dolgait ő meg bepánikolt. Szépen ülj le vele, és beszéljétek meg! Szerintem ezt még innen simán vissza lehet hozni. A férfiak ezt az egészet valahogy másképp élik ám meg, sőt még a terhességet is.
2013. jan. 28. 23:29
 8/13 frászkarikaborsó ***** válasza:
100%
Ha ezektől fél, az bizony valamilyen szinten jogos. Mert az tény hogy tönkremegy miatta a szex (egy ideig teljesen, aztán meg gyerek mellett mindig is más lesz), és az is tény hogy sokkal jobban le fogod őt sz@rni, és a gyerek lesz egy jó darabig a fontos. Ha ezeket nem tudja elfogadni, akkor tényleg nem is akar gyereket, nem érett rá. Az a te döntésed hogy vársz-e még hogy hátha később érettebb lesz, vagy inkább kilépsz ebből a kapcsolatból.
2013. jan. 28. 23:31
 9/13 anonim ***** válasza:
Téged nem fog elveszíteni, csak a kényelmet, ami a teljes figyelmeddel jár, de azt is csak egy időre. Ha már nagyobb a gyerek, több időt enged anyának és apának együtt. És szerintem elképzelhető, hogy ez a baj, nem tudja azt az oldalát nézni, hogy a szerelmetek gyümölcse a gyermek, kettőtökből van, hanem egyelőre azt látja, hallja, veszi figyelembe, hogy elveszíti azt a figyelmet és kényelmet.
2013. jan. 29. 07:55
 10/13 anonim ***** válasza:
Szerintem beszéld meg vele,hogy ugyanúgy szeretni fogod,és ugyanolyan fontosak lesznek,attól,hogy születik egy baba nem kell letolnia férjet.Ugyanúgy van szex,vagytok kettesben,kedveskedtek egymásnak akkor nem lesz semmi gond,sok nő viszont ahogy gyereke lesz elfelejti,hogy hogy valaha volt férje és semmi nem számít neki csak a gyerek,lehet a férjed is hallott ilyenről és ettől fél.
2013. jan. 29. 08:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!