Ti mit tennétek, ha a férjetek közölné, hogy ő mégsem akar gyereket?
Ha ilyen gondolatai vannak előre, félő, hogy a gyerek születés után ő maga valóra is váltja őket (úgy értem, az ő fejében igazak lesznek akkor is, ha te mindent megteszel).
Nem tudom, mit tegyél, én a férjemmel, mikor találkoztunk, az első 2 hétben megbeszéltük, két évnél tovább nem várunk, és így is lett. 31 és 32 évesek vagyunk. De ha ezt mondta volna, valószínűleg szétváltak volna az útjaink, az előző kapcsolatom is amiatt veszett, mert a fiú még "élni" akart.
Te tudhatod, mennyire tűnik meggyőzhetőnek, mennyire csak pánik, vagy épp mennyire komolyan gondolja, amit mond.
Remélem...Az az igazság,hogy már 7 éve együtt vagyunk,még mindig nagy a szerelem,nekem ő a "Nagy Ő" és tőle szeretnék Babát...De részéről mitha azt érezném,fél,hogy elveszít a gyerek miatt?
Amúgy persze ő még ráér várni,meg filózni rajta akár 10 évet,de én azért 31 évesen már nem annyira...Valahogy ezt nem érti,hogy miért lett ez most hirtelen olyan fontos,úgy voltunk vele,persze legyen majd...Csakhát én úgy érzem így 5 év házasság utánn már lassan eljött az a bizonyos "majd".Nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!