Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti mit tennétek, ha a férjetek...

Ti mit tennétek, ha a férjetek közölné, hogy ő mégsem akar gyereket?

Figyelt kérdés
Mindezt 5 év házasság utánn, annó megbeszéltük,természetesen ő is szeretne.De mindig azzal jött,hogy szerinte még ráérünk,neki még nem hiányzik anyira,most kifelytette lehet egyáltalán nem akar...Szerintem annyira nem érünk már rá én 31 vagyok ő 36...
2013. jan. 28. 22:39
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Nem én egyáltalán nem "tervezem" elfelejteni őt.Ráadásul ha kettesben akarunk lenni,van is hová "lepasszolni" a gyereket,mert Anyukámék mondták, ők nagyon szivesen bevállalják,kb 40 percnyire laknak,szóval segítség is lenne.:-)Az ő szülei vidékiek,szóval az kicsit macerásabb,de nyaranta rájuk is számíthatunk.

Emiatt meg ha nem enyhül meg elválni,hát nem tudom...31 évesen mégis honnan akasztanék le hiretlenjében egy olyan pasit aki "mindenben" kalappol és még gyereket is akar belátható időn belül?A korosztályombeliektől épp azt hallom az ennyi idős csajoktól pont emiatt menekülnek a pasik,...

Az az igazság,csak azért keseredtem el,mertha annó kijelenti,hogy ő nem akar gyereket,és ezt komolyan gondolja nem biztos,hogy összekötöm vele az életem,és lett volna esélyem ,meg időm másvalakit keresni.

2013. jan. 29. 09:11
 12/13 anonim ***** válasza:
Szerintem a férjed féltékeny a még meg sem született gyereketekre.Szerintem örülj neki hogy őszintén elmondja Neked a félelmeit,ez azt jelenti hogy őszinte Veled és jó a kapcsolatotok.Még mindig jobb mintha akkor vágná a fejedhez hogy "Te akartál gyereket én meg csak nem mondtam azt hogy nem!"mikor már megvan a pici.Szerintem az sokkal jobban fájna.Fogadd el hogy ő MOST! így érez,próbáljátok meg kibeszélni,mert természetesen az is fontos hogy Te viszont már vágysz egy babára.Valahogy össze kell hangolnotok.Biztosítsd hogy a félelmek alaptalanak,és a baba jön a Ti családotokba.Nem kell hogy emiatt felboruljon minden,be kell illeszteni őt a családba.31 évesen még van időd,én a helyedben adnék még ídőt a páromnak is,megbeszélném vele hogy térjünk vissza a témára.Te is mond el a félelmeidet(hogy félsz hogy talán ő sosem akar babát stb.)Nagyon nehéz helyzet de én ezt tenném.Sok sikert!
2013. jan. 29. 11:18
 13/13 anonim ***** válasza:
Hát nézd, majd azt meglátjátok, nektek hogyan kényelmes és megoldható, de a "lepasszolásról" annyit, hogy párom szülei 1 órányira laknak, az enyémek viszont a szomszéd házban. Anyám átjár persze unokázni, de ráhagyni csak akkor szoktuk a kicsit, amikor vásárolni megyünk. Akkor is nagyjából 2 óránk van, hogy két etetés között megforduljunk, ez még egy kényelmes kettesben töltött vacsira sem elég. És még erre a kis időre is lelkiismeret-furdalásom van.
2013. jan. 29. 11:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!