Ti mit tennétek, ha a férjetek közölné, hogy ő mégsem akar gyereket?
Nem én egyáltalán nem "tervezem" elfelejteni őt.Ráadásul ha kettesben akarunk lenni,van is hová "lepasszolni" a gyereket,mert Anyukámék mondták, ők nagyon szivesen bevállalják,kb 40 percnyire laknak,szóval segítség is lenne.:-)Az ő szülei vidékiek,szóval az kicsit macerásabb,de nyaranta rájuk is számíthatunk.
Emiatt meg ha nem enyhül meg elválni,hát nem tudom...31 évesen mégis honnan akasztanék le hiretlenjében egy olyan pasit aki "mindenben" kalappol és még gyereket is akar belátható időn belül?A korosztályombeliektől épp azt hallom az ennyi idős csajoktól pont emiatt menekülnek a pasik,...
Az az igazság,csak azért keseredtem el,mertha annó kijelenti,hogy ő nem akar gyereket,és ezt komolyan gondolja nem biztos,hogy összekötöm vele az életem,és lett volna esélyem ,meg időm másvalakit keresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!