Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nagy bátorság egy 4 és egy 1...

Nagy bátorság egy 4 és egy 1 évessel Olaszországba utazni egy hétre, vagy mindennapos?

Figyelt kérdés
Tervezzük a nyaralást, de még csak magunk közt. Viszont ha a családban szóba jön, akkor anyukámtól meg anyósomtól is csak a "felelőtlen szülők"-dumát hallom ezzel kapcsolatban...
2013. jún. 24. 15:21
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Menjetek nyugodtan.mi baj történhet itt ami otthon nem,? Orvos ha kell itt is van, minden más szempontból nem értem miért ne lehetne nyaralni menni két kisgyerekkel.
2013. jún. 24. 15:24
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

egyik sem :-)

mi a horvát tengerparton voltunk a 10 hónapos 3 éves és 5 éves gyerekeimmel

10 napot voltunk nem volt nehezebb mint otthon, sőt mivel a párom egész nap velünk volt még élveztem is a pihenést egy kicsit, ja főznöm sem kellet az is jó volt :-)

2013. jún. 24. 15:24
 3/6 anonim ***** válasza:

Mivel szinte végig autópálya van nem vészes az út. Mondjuk érdemes lenne olyan helyre menni ami az olasz hatához közeli.

Egyébként az a véleményem, hogy szervezzétek úgy az utat, hogy este utaztok akkor jó esettben végig fogják aludni az utat. Odakinn meg már nincs probléma. Ott is megtörténhet ugyanúgy a baj mint itthon. DE ott is van orvos aki ellát.

Mikor keresztlányom 2 év körül volt akkor kocsival mentek külföldre ők azt mondták, hogy a kislány egy ideig dumált meg játszott utána kinyúlt. /az út kb. 2x annyi volt mint Olaszország/

2013. jún. 24. 15:32
 4/6 anonim ***** válasza:
55%

Nekem 14 hónapos volt most a kislányom, amikor nyaralni mentünk Horvátországba.

Kicsit aggódtam előtte, de nagyon élveztük, Apuci még soha nem foglalkozott ennyit a pici lányával, és ez mindenkinek nagyon jó volt. Pihentünk is, strandoltunk is, hajókáztunk, a picur is jól viselte az utazást is, hajnalban indultunk így az útból nagyon sokat aludt, így csak egyszer kellett útközben megállni, hogy kirohangálja egy kicsit magát. Ott pedig minden nap jól lefárasztotta magát, annyi volt az élmény, hogy este csak letette a fejét a párnára és már durmolt is. A svédalsztalon biztosan volt olyan kaja, amiből bátran adtam neki, így gyakorlatilag csak a junior tejial volt, ami fogyott, bár vittem üveges kaját neki tartaléknak. Sajnáltuk, hogy haza kellett jönni, annyira jó volt...

Egy 4 éves pedig már nagy gyerkőc a nyaraláshoz...bár én azt gondolom, hogy akár pár hónapossal is lehet jót nyaralni, persze figyelve a szükségleteiket. Ez beállítottság kérdése.

A szüleim minden évben legalább 2x utaznak külföldre, kisöcsém 9 hónapos volt (nagy köztünk a korkülönbség, féltesó), amikor először útra keltek, és azóta is így van minden évben...

Szóval felelőtlenségről szó sincs. Nagyon klassz lesz, menjetek! :) Semmivel nem nehezebb nyaraláson bánni a gyerekkel, mint itthon, sőt, sokkal több minden van, ami lekötheti őket, szóval szerintem még egyszerűbb is!

Jó pihenést majd!

2013. jún. 24. 16:02
 5/6 anonim ***** válasza:
Neked tudnod kell hogy a gyerkekeid jol erezek-e magukat vagy sem. Nem kell aggodni, kapcsolodjatok ki es menjetek. Mi mar 3 honapos koratol vittuk a lanyunkat repulovel tobbszor is egy evben. a tieid mar joval nagyobbak ettol.. A 4 eves foleg kiejezetten imadna! Te vagy a szulo te hozzal dontest es ne hagy magad befolyasolni az "oreglanyoktol" Ne felejtsetek EU-s egeszsegy biztositasi kartyat kerni kb 10 nap alatt megvan. Ha esetleg valami tortenne ezt minden EU-s orszagban elfogadjak es nem kell az ellatasert fizetnetek.
2013. jún. 24. 17:57
 6/6 anonim ***** válasza:
Én nem mernék, de én extrán aggódós vagyok a betegségek terén.
2013. jún. 24. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!