Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 14 hetes terhesen elindulhatok...

14 hetes terhesen elindulhatok bússzal Olaszországba?

Figyelt kérdés
Elméletileg akkor még nincs olyan nagy has....Kb. 1ooo km., olyan 12-14 órás az út.

2013. jún. 12. 15:54
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Hát én nem terhesen sem mennék ilyen hosszú utra, de ha nincs gons a terhességgel akkor menj. De gyakran járkálj nehogy gond legyen. Szerintem ez még egy nem várandósnak is fárasztó és kénylemetlen nemhogy igy.
2013. jún. 12. 15:56
 2/14 anonim ***** válasza:
66%
mármint olyan útra nem mennék nem babásan sem ahova el lehet jutno 1-2 óra alatt repülővel. nekem annyit megér a kénylem és az nyerés az időben, és sokszor a repjegy nem sokkal drágább mint a busz. Egyébként utaztam már 27 órát de oda csak ennyi idő alatt lehet elérni. (elsö voltam)
2013. jún. 12. 15:58
 3/14 A kérdező kommentje:
zenész vagyok, turné lenne....nem tudom mit tegyek, a dokim nem veszi fel....elméletileg búszban fel lehet állni....
2013. jún. 12. 16:06
 4/14 anonim ***** válasza:
Szerintem ha nincs gond a terhességgel akkor menj, de én felkészítelek, hogy az utazás nagyon kényelmetlen. Én nem voltam várandós, amikor mentem busszal, 13 óra volt az út, 2 óránként álltunk meg egy-egy benzinkútnál, hogy mindenki elintézze a szükségleteit, de így is kényelmetlen volt, a hátam majd' leszakadt, amikor végre megérkeztünk, a lábaim fájtak már a cipőben, pedig lapossarkú volt rajtam, aludni nem lehetett, mert vagy valaki hangoskodott, vagy az ülés volt iszonyat rossz, merev, tehát mindenképp készülj fel, hogy az utazás része nem a legjobb a nyaralásban :) Mindenesetre jó utat így előre is :)
2013. jún. 12. 16:06
 5/14 anonim ***** válasza:
Ja, mi egyébként Bibionébe mentünk, nem tudom ti hova mentek, de az ország közepe felé több idő az út, Rómába pl 16 óra.
2013. jún. 12. 16:07
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha első terhesség, akkor nem kockáztatnék. Még nem tudod, hogy a terhesség milyen változásokat eredményez nálad. Ma még terhelhető vagy, de lehet, hogy rövid időn belül fáradékonyabbá válsz. Ráadásul egy autóbuszos utazásnál sok nem kívánt hatásnak is ki lehetsz téve: össze vagy zárva számodra ismeretlen emberekkel, az egyik eleve hangos, a másik azért "nyitja ki a száját", mert aludni akar és zavarja a másik hangoskodása, dugó az autópályán útközben stb. Ezek normál esetben is megviselik az embert, hát még terhesen. Ne abból indulj ki, hogy még kicsi a pocakod, hanem abból, hogy abban a pocakban van valaki. Vigyázz rá!!!
2013. jún. 12. 16:08
 7/14 A kérdező kommentje:
a saját kollégáimmal megyek, zenészek vagyunk. Második terhesség. Nem tudom mit tegyek, a doki nem veszi fel, holnap délig meg kell adjam a választ.
2013. jún. 12. 16:13
 8/14 A kérdező kommentje:
Tudom mit jelent a búszozás, bejártam a fél világot bússzal...csak akkor még nem voltam terhes :).
2013. jún. 12. 16:15
 9/14 anonim ***** válasza:

Hát én 16 hetes ikerterhesként mentem autóval Horvátországba, majd Olaszországba. (igaz, csak Triesztbe)

A dokim azt mondta, mehetek nyugodtan, mert nem volt problémám.

Ha megtudtok állni néha, vagyis amikor akarod, akkor menj!

Csoportos buszozásra idegenekkel, amikor 1 ember miatt úgysem áll meg a busz, akkor neccesebb, én sem vállaltam volna.

2013. jún. 12. 16:35
 10/14 anonim ***** válasza:
89%
Busz, nem búsz!
2013. jún. 12. 17:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!