Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért nem engem hívott Olaszor...

Miért nem engem hívott Olaszországba? 14/L

Figyelt kérdés
Szóval, van egy legjobb barátnőm. Nagyon szeretem őt (természetesen csak barátilag) , és ő is engem. Egy csomószor itt aludt, mindent tudunk egymásról stb. Pár nap múlva mennek nyaralni. És nagyon meglepődtem, hogy két másik barátnőmet hívta el magukkal, nem engem. A két lányt is nagyon birom, ők is legjobb barátnőim, régen osztálytársaim voltak. Bevallom, hogy egy kicsit féltékeny vagyok. Emiatt nem utálom őket. Szerintetek?
2011. júl. 26. 18:01
 1/8 anonim ***** válasza:
70%

Ezek szerint őket mégiscsak jobban szereti, mint téged. Van ilyen.

Vagy az nem lehet, hogy ők idősebbek? Mert őszintén szólva, ha én lennék az ő anyja, én sem vinnék magammal 14 évest.

2011. júl. 26. 18:09
 2/8 anonim ***** válasza:
85%
Így jártál. Lehet, hogy a szülei csak őket engedték, nem tudhatod. Nekem is rosszul esne, de nem lehet mit tenni.
2011. júl. 26. 18:09
 3/8 A kérdező kommentje:
De mi sokkal több időt töltünk együtt. És a szülei is szeretnek engem. Amikor ott vagyok, nagyon kedvesek, mindig beszélgetnek velem, sokat nevetünk.
2011. júl. 26. 18:13
 4/8 anonim ***** válasza:
81%
:-( sajnálom!
2011. júl. 26. 18:13
 5/8 anonim válasza:
85%
Elhiszem hogy rosszul eshet.Szerintem meg kéne kérdezned tőle hogy téged miért nem visznek magukkal :/
2011. júl. 26. 21:48
 6/8 anonim ***** válasza:
Lehet,hogy ti voltatok nyaralni,a másik két barátnője meg nem tud menni sehova és azért akarta őket vinni..
2011. júl. 27. 17:30
 7/8 A kérdező kommentje:
Nem voltunk sehol. De megkérdezni meg nem fogom, mert az olyan parasztság. A két barátnőm meg táborba is volt.
2011. júl. 27. 18:49
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem nem parasztság!Én biztos megkérdezném,már csak azért is,hogy tudjam,hogy kit tart legjobb barátnőjének.Itt most nem csak az utazásról van szó,mert bármikor megteheti veled.
2011. júl. 28. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!